Новий фотоконкурс «Love story»

Новий фотоконкурс «Love story»

Новий фотоконкурс «Love story»

Поділитися новиною

Новий фотоконкурс «Love story»Ви закохані? Не уявляєте життя без коханої людини? Хочете незвичного вітання для своєї половинки? Покажіть усім ваші фото – беріть участь і перемагайте у фотоконкурсі «Love story».

Отримате можливість привітати кохану людину із Днем закоханих на сторінках тижневика «Базар Медіа в Україні».

Власники найромантичнішого фото за версією сайту випадкової вибірки random.org отримають приємний подарунок від тижневика.

Умови конкурсу:

– до 8 лютого надсилайте свої світлини на сторінки тижневика ВКонтакте, Однокласники чи Фейсбук, або на E-mail bazarmedia@ukr.net;

– на фото, що бере участь у конкурсі, має бути зображена ваша закохана пара;

– обов’язково розкажіть свою історію кохання і не забудьте привітати зі святом.

Поділіться своїм почуттям з іншими – і світ стане значно кращим і добрішим! 

А ось і перші учасники романтичного конкурсу

1. Ми Ліля та Саша Дмитренки. Разом ми з 2011 року. У нашій love story багато романтики, починаючи із прогулянок нічних містом та закінчуючи вечорами при свічках. Після знайомства майже рік ми були на відстані один від одного (навчання, робота). А тепер ми разом, і у нас росте маленький Сашуня! Чим не романтика?

 

2. Ми Валя та Артем Бенди. Познайомилися 1 січня 2012 року, згодом одружилися, у нас народилася донечка. Ми дуже сильно кохаємо один  одного. Я дуже б хотіла привітати коханого із Днем закоханих і провести цей день разом, але мій чоловік пішов служити в армію і в цей день буде далеко від нас. Коханий, знай, що ми з донечкою тебе чекаємо. Тому вітаю усіх із Днем закоханих та бажаю взаємного кохання.

3. Ми Аліна і Юра Репали. Наші серця зустрілись саме в День усіх закоханих 2011 року, і з цього дня ми разом. У нашій love story багато романтики і любові. Романтика – це зустрічі під зоряним небом і на сході сонця, шикарні букети квітів і аромати тістечок. Любов поєднала наші серця, і тепер ми разом. І у нас  вже є сенс життя, маленьке щастя – наша донечка Нікуся!

 

4. Ми Аліна і Андрій Рошки. Наша love story розпочалася на День закоханих в 2015 році. «Кохання з першого погляду» – це наша історія. Ми почали спілкуватися і незабаром стали зустрічатися. Цілий день на роботі здавався вічністю, а день навчання – мукою. Кожна наша зустріч була цікавою, романтичною і приємною. Уже майже промайнув рік – і ми стали родиною. А наші вечори тепер проходять у затишному будинку. Святкова вечеря при свічках, а потім перегляд цікавого фільму під теплою ковдрою, біля каміну. На вихідних обов’язково відпочиваємо чи то в клубі, чи у ресторані. Зараз багато часу витрачаємо на вечірні прогулянки до лісу. Це так романтично і зворушливо…

Тому, любі читачі, ми бажаємо вам знайти свою другу половинку. Довіряйте один одному, бережіть один одного. І, будь ласка, не довіряйте нікому, не піддавайтеся чуткам оточуючих. Якщо однієї миті ми піддалися б цій спокусі, то зараз не були б родиною.

Тому зичимо кохання всім, миру та злагоди!

LIVE OFFLINE
track image
Loading...