Що крали минулого тижня у районі.

Поділитися новиною

Автомагнітола, акумулятор і кури…
Кримінальна хроніка у період із 1 по 11 січня 2016 року

1.01.2016 року до Гадяцького відділу поліції  надійшло повідомлення від мешканця с. Петрівка-Роменська про те, що в кафе «Фортуна» у с. Петрівка-Роменська він виявив відсутність свого мобільного телефону.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що, відпочиваючи в кафе, заявник залишив свій мобільний телефон на столику без нагляду, а сам відлучався у справах. Повернувшись виявив його відсутність. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

3.01.2016 року до Гадяцького ВП із заявою звернувся житель м. Охтирка Сумської області про те, що в ніч на 3.01.2016 року невстановлені особи проникли до затентованого напівпричепа автомобіля, який знаходився на території, де розташовані складські приміщення під охороною, у м. Гадяч, та викрали 13 мішків із цукром, вагою 50 кг кожен.

Проведеними заходами працівниками кримінальної поліції Гадяцького ВП було встановлено, що дану крадіжку скоїли троє мешканців м. Гадяч. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.186 ККУ.

5.01.2016 року до Гадяцького ВП надійшло повідомлення від мешканця с. Сари про те, що в с. Кияшківське невідомі особи викрали його металеві труби. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що у с. Кияшківське, у період часу з 23.12.2015 року по 5.01.2016 року, невідома особа викрала металеві труби, що лежали на вулиці неподалік ставка, який знаходиться в оренді у заявника. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

Також у цей день до Гадяцького ВП надійшло повідомлення від жительки м. Гадяч про те, що невідома особа шахрайським шляхом з її банківської картки для соціальних виплат «Ощадбанк» заволоділа грошовими коштами в сумі 1318 гривеньПо даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 ККУ.

6.01.2016 року до чергової частини Гадяцького ВП надійшла письмова заява від жителя с. Тепле Гадяцького району про те, що 23.12.2015 року невідома особа жіночої статі шахрайським шляхом заволоділа його грошовими коштами. Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що 23.12.15 року, близько 14 год., у с. Тепле невідома особа жіночої статі назвалася працівником Пенсійного фонду та повідомила, що проводить перепис грошових банкнот із метою подальшого обміну на нові банкноти, у зв’язку з цим увійшла в довіру до заявника та шляхом обману заволоділа його грошима в сумі 15 тис. грн та 25 тис. російських рублів і, відволікши домовласника, скористалася ситуацією і з місця скоєння злочину зникла. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 ККУ.

Також у цей день інспекторами поліції Гадяцького ВП в одного з мешканців м. Гадяч було виявлено та вилучено подрібнену речовину рослинного походження, за зовнішніми ознаки схожу на наркотичний засіб «канабіс». По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 ККУ.

8.01.2016 року до  Гадяцького ВП від жителя м. Гадяч надійшла заява про те, що в липні місяці 2015 року невідома особа шляхом вільного доступу проникла до житлового будинку, де із барсетки, що знаходилася в кухні, скоїла крадіжку 900 грн. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

9.01.2016 року надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що в м. Гадяч,  по вул. Лохвицькій, у ніч на 9.01.2016 року невідома особа проникла до сарайного приміщення його сусідки, звідки скоїла крадіжку товарно-матеріальні цінності та курей у кількості 9 штук. По даному факту відкрито кримінальне провадження  за ч.3 ст.185 ККУ.

Також у цей день до Гадяцького ВП по тел. 102 від мешканки м. Гадяч  надійшло повідомлення про те, що в ніч на 9.01.2016 року в м. Гадяч, по вул.50 років Жовтня, невідома особа проникла до салону автомобіля ВАЗ-2104 її чоловіка, звідки викрала автомагнітолу та акумулятор. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

Ведеться слідство.

Співробітниками Гадяцького ВП проводяться заходи по встановленню осіб, котрі скоїли вище вказані злочини.

За вищевказаний період до адміністративної відповідальності притягнено 15 осіб.

І. Ященко, ст. інспектор Гадяцького ВП ГУНП у Полтавській області, капітан поліції

LIVE OFFLINE
track image
Loading...