Навіщо «наїжджати» на люк?

Навіщо «наїжджати» на люк?

Навіщо «наїжджати» на люк?

Поділитися новиною

Навіщо «наїжджати» на люк?«У нас знову люк пропав! Ми жителі вулиця 50 років Жовтня, 13. Скільки у ЖЕК казали,  то вони щось робили. А цього разу кажуть: «Не наше діло». Он кілька років тому на Черемушках дитинка упала у відкритий люк, батькам тоді не було коли скаржитись, дитинку рятували. То що ми чекаємо? Поки хтось травмується? Тут же і діточки бігають, і тварини домашні…» – зі сповненим сльозами голосом розповідала жіночка у телефон.

Не відреагувати на дзвінок ми не могли, тому вирішили розпитати комунальників, чому не виконують  свою роботу?

Але нас випередили. Цього ж дня до редакції завітала Віра Іванівна Кияшко, майстер Гадяцького ВУ ЖКГ. Мабуть таки, жителі цього будинку не втримались і розповіли, що звернулись у газету. Тож майстер, не вагаючись, поспішила до нас.

Як виявилось, проблема із каналізаційним люком у цьому дворі постійна, і комунальники ще жодного разу не відмовили у допомозі. Кілька разів каналізаційну яму прикривали бетонними плитами. Але від того, що на них постійно наїжджають автомобілями, плити просто розсипалися. Це набридло працівникам ЖЕКу, і вони встановили залізний люк. Але пролежав він недовго – через кілька днів його поцупили.

Цього ж разу яму знову накрили. Але тепер вже комунальники звертаються з проханням: «Будьте дбайливими з майном! Не «наїжджайте» на люк!»

Оксана Кириченко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...