Гадяцькі інспектори поліції продовжують знайомитись із мешканцями району

Гадяцькі інспектори поліції продовжують знайомитись із мешканцями району

Гадяцькі інспектори поліції продовжують знайомитись із мешканцями району

Поділитися новиною

Гадяцькі інспектори поліції продовжують знайомитись із мешканцями районуВідвідування помешкань громадян – частина повсякденної роботи інспекторів поліції. Посилення роботи безпосередньо з населенням сприяє максимальній обізнаності людей про інспектора, який обслуговує територію, де вони проживають. А з іншого боку такі заходи сприяють більш повній обізнаності правоохоронців із криміногенною ситуацією на своїй дільниці, адже за службовим обов’язком інспектор повинен знати всі особливості характеру та поведінки облікованих осіб.

Ці заходи проводяться з метою отримання інформації щодо попередження вчинення можливих злочинів та правопорушень,  про місцевих жителів, які ведуть антигромадський спосіб життя, а також виявлення нелегальних мігрантів, місць збору неповнолітніх осіб антисоціальної спрямованості.

У ході відвідування громадян за місцем проживання інспектори поліції приділяють особливу увагу людям похилого віку, інвалідам та самотнім пенсіонерам. Адже саме ці категорії відносяться до так званої «групи ризику» та частіше за інших можуть стати жертвами злочинних посягань. Не залишають поза увагою і тих осіб, які знаходяться на обліку в районному відділі поліції.

Усього з початку 2015 року правоохоронці завітали до 8414  помешкань громадян. Під час відвідування інспектори вручають громадянам візитівки із своїми даними: місцем знаходження пунктів міліції, годинами прийому та контактними номерами телефонів.
Окрім цього, поліцейські цікавляться, хто мешкає в квартирі чи будинку, де працює чи навчається, чи маєте паспорт та реєстрацію. Також запитують, чи немає у мешканців скарг на чиюсь антигромадську поведінку. Можливо, громадяни підкажуть, із ким слід провести невідкладну профілактичну бесіду.

– Такі відпрацювання проходять щорічно. І, як показує практика, є доволі ефективними, – говорить перший заступник начальника Гадяцького відділу поліції Віталій Огризько. – У цьому році в ході відвідування помешкань громадян інспекторами поліції було виявлено та вилучено в жителя Гадяча наркотичну речовину. А також отримано інформацію про те, що мешканець одного із сіл району зберігає гранату. У ході перевірки дана інформація підтвердилась. Заборонений предмет вилучено та направлено для проведення експертизи, а по вказаних фактах було відкрито кримінальні провадження та притягнено винних осіб до відповідальності.

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

У зв’язку з тим, що в Гадяцькому відділі поліції відбулись деякі кадрові зміни, інформуємо вас про інспекторів поліції, які на даний час обслуговують територію, де ви проживаєте, а саме:

Дільниця № 1:

центр м. Гадяч: правий бік вул. Драгоманова, лівий бік вул. Гетьманської, лівий бік вул. 50 років Жовтня до перехрестя з вул. Драгоманова, вул. Л.Українки, площа Соборна, площа Піонерська – майор поліції Олег Нестеренко.

Дільниця № 2:

м. Гадяч, мікрорайон Заяр, правий бік вул. Замкова, лівий бік вул. Драгоманова, лівий бік вул. Будька, вул. Тельмана від перехрестя з вул. Будька, вул. Першотравнева, вул. 50 років Жовтня від перехрестя з вул. Драгоманова, вул. Степаненка, вул. Горького, вул. Коцюбинського, вул. Волгоградська, вул. Островського, вул. Ярова, вул. Осипенка, вул. Жовтнева – лейтенант поліції Сергій Боряк.

Дільниця № 3:

м. Гадяч, мікрорайон Черемушки, правий і лівий бік вул. Тельмана до перехрестя з вул. Будька, вул. Гагаріна, правий бік вул. 50 років Жовтня до перехрестя з вул. Будька, вул. С. Швидкого, мікрорайон Молодіжний, лівий бік вул. Лохвицька, правий бік вул. Будька – старший лейтенант поліції Олександр Пилипенко.

Дільниця № 4:

м. Гадяч, мікрорайон Вовча, правий бік вул. Лохвицька, лівий бік вул. Героїв Майдану, вул. Вокзальна, вул. Дзержинського, вул. Кіндратенка, вул. Крупської, вул. П. Мирного, вул. Комсомольська, вул. Комарова, вул. Луначарського, вул. Короленка, вул. П. Комуни, туп. Гоголя, вул. Ляскіна. мікрорайон Підварок, вул. Тітова, вул. О. Кобилянської, вул. Ломоносова; вул. С. Білохи, лівий бік вул. Замкової, правий бік вул. Гетьманської та вул. Героїв Майдану, вул. Н. Грунь, вул. Н. Псла, вул. Свердлова, вул. Корзуна – капітан поліції Ярослав Цілуйко.

Дільниця № 5:

Бобрицька, Мартинівська с/р – лейтенант поліції Віталій Ванда.

Дільниця № 6:

Веприцька с/р – капітан поліції Р. Бойко.

Дільниця № 7:

Лютенська, Соснівська, Вельбівська с/р – лейтенант поліції Станіслав Шестопалов, старший сержант поліції Андрій Сєдов.

Дільниця № 8:

Березоволуцька, Ручківська, Петрівсько-Роменська, Середняківська с/р – лейтенант поліції Дмитро Марченко.

Дільниця № 9: 

Качанівська, Краснознаменська, Розбишівська с/р – старший лейтенант поліції Олександр Горб.

Дільниця № 10:

Лисівська, Рашівська, Харковецька, Біленченківська, Сарівська  с/р – старший лейтенант поліції Ігор Цісельський.

Дільниця № 11:

Краснолуцька, Римарівська, Гречанівська, Малопобиванська с/р – старший сержант поліції Микола Устима.

Дільниця №12:

Великобудищанська, Ціпківська, Плішивецька, Сватківська, Книшівська с/р – старший лейтенант поліції Сергій Кайола. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...