Гороскоп на 2016 рік

Гороскоп на 2016 рік

Гороскоп на 2016 рік

Поділитися новиною

Гороскоп на 2016 рікОвен

Зірки будуть сприяти Овнам. Вони випробують великий заряд позитивної енергії. А крім цього, із серпня по грудень доведеться переглянути деякі погляди і пріоритети. Але саме це виявиться запорукою численних успіхів матеріального і морального порядку.

Фінанси: Справи будуть розвиватися згідно з наміченими планами, рішення будуть прийматися сміливіше. Правда, восени виникне ризик фінансових труднощів. Терпіння та розсудливість – усе поступово прийде в норму.

Здоров’я: Якщо проблеми зі здоров’ям виникнуть у другій половині літа або пізніше, то вам слід звернути увагу на нервову систему. Велика ймовірність того, що саме вона виявиться джерелом поганого самопочуття. У першій половині року, щоб уникнути непорозумінь зі здоров’ям, варто навчитися краще розподіляти свій час, щоб його вистачало не тільки на роботу, але й на відпочинок.


Телець  

Це буде великий рік для вас – час збільшення можливостей і визнання. 

Фінанси: Великі перспективи, які обіцяють зірки, потребуватимуть особливого підходу в їх реалізації. Велика ймовірність кар’єрного зросту, якщо заручитеся підтримкою компетентних, порядних людей.

Здоров’я: Дуже важливим фактором гарного самопочуття виявиться психологічний настрій і серйозне ставлення до себе. У першій половині року можуть турбувати головні болі, у другій половині року каменем спотикання виявляться застуди. Тому, про всяк випадок, приділіть особливу увагу профілактичним і запобіжним заходам.


Близнюки

Доведеться проходити перевірки на «міцність» і випробування на терпіння. До труднощів потрібно ставитися виважено, про гордість краще і зовсім забути. Цілі, які ви поставили перед собою, майже напевно зажадають корекції, і це теж варто взяти до уваги. Спокійний період почнеться приблизно з осені. Ключова дата – 9 вересня. ІзЗ цього дня можете вважати темну смугу життя завершеною.

Любов: У вас, напевно, відбудуться якісь важливі події в особистому житті. Вони можуть стосуватися безпосередньо вас самих, а можуть бути пов’язані з дуже близькими вам людьми. У цих ситуаціях, як, утім, і в будь-яких інших випадках, лейтмотивом вчинків представників цього знаку повинні бути щирість і чесність.

Фінанси: Фінансовий успіх буде мінливим. У якийсь момент навіть, можливо, доведеться витратити те, що приховано «на чорний день». Найбільш ймовірно, що це трапиться влітку. Правда, так само вірно і те, що до кінця року цю суму, швидше за все, вдасться відновити. На початку року може з’явитися додаткове джерело доходів.

Здоров’я: Початок року може ознаменуватися складнощами в емоційній сфері і, як наслідок, розладами в роботі нервової системи. Проявиться це у вигляді головних болів або ще того гірше – безсоння. Із травня по вересень – ризик травматизму. А ще варто звернути увагу на серцево-судинну систему.


Рак

Зможете відчутно розширити сферу свого особистісного впливу. Практично це виразиться в нових і досить вражаючих перспективах і можливостях, підвищиться ваша самооцінка. Із осені ситуація дещо погіршиться. Вам  будуть потрібні терпіння, працьовитість і внутрішня впевненість у собі.

Любов: Зірки рекомендують зміну місць. Якщо буде можливість, постарайтеся неодмінно з’їздити в подорож, бажано в далеку.

Фінанси: Рік для ознаменується цікавими знайомствами, новими проектами або обов’язками на роботі, а також фінансовим ростом.

Здоров’я: Головною проблемою стане емоційне здоров’я. Тому стежити за нервами вам потрібно постійно. Приблизно в травні-вересні можуть турбувати проблеми в роботі шлунка і кишечника. У кінці року є сенс зайнятися загальним оздоровленням організму.


Лев

Буде чимало можливостей проявити себе, розширити сферу свого впливу. Завдяки внутрішній енергії зможете ефективно планувати своє життя, багато чого встигати і отримувати цілком відчутні результати.

Любов: Обставини будуть складатися на вашу користь, дозволять із мінімальними втратами пережити моменти непорозумінь і конфліктів, особливо на початку року. Наступні ж місяці будуть більш гармонійними. Навесні, а також у серпні-вересні має сенс подумати про народження дитини.

Фінанси: Можете розраховувати не тільки на визнання вашого професійного рівня, але й на вражаючі фінансові результати.

Здоров’я: Проблемним органом у вас виявиться печінка, тож було б непогано поберегтися. Приблизно влітку може виникнути проблема, яка може зажадати хірургічного втручання. До кінця року ситуація нормалізується, відчуєте себе легко і комфортно.


Діва

Рік обіцяє подарувати вам чимало сприятливих можливостей і шанс реалізувати раніше задумані проекти. Бажано набратися терпіння і постаратися дивитися на світ оптимістично, без роздратування.

Любов: У самотніх неодноразово виникатиме шанс налагодити своє особисте життя. Особливо вдалі для цього періоди – січень-лютий і червень-липень.

Фінанси: Починаючи з 8 січня і закінчуючи 9 травня, можна продовжувати і завершувати раніше розпочате. А ось за нові проекти краще не братися, так само, як не варто робити великих спонтанних покупок.

Здоров’я: Наприкінці весни і влітку  можуть потурбувати застуди, із осені побоюйтеся проблем з очима. А крім цього, неприємності можуть доставляти суглоби або хребет.


Терези

Рік обіцяє бути досить успішним і результативним. Ви станете рішучіші, мудріші, сміливіші. Можна починати реалізацію нових проектів, не побоюючись яких-небудь «підніжок». 

Любов: Взаємовідносини з близькими можуть іноді створювати точки напруги. Найбільш проблемними виявляться контакти з кимось із представників молодшого покоління. Фінанси: Відмінні шанси на поліпшення стану справ. Особливо якщо прислухатися до думок і рекомендацій людей більш досвідчених і старших себе. Справи будуть переживати то підйом, то спад. Найбільш небезпечним в цьому сенсі стане літо.

Здоров’я: Фізичних проблем зі здоров’ям у вас практично не виникне. Неприємності може створювати тільки стан нервової системи, але кого в наш час цим здивуєш!


Скорпіон

Рік обіцяє бути не дуже простим, однак, цікавим і багатим на емоції. Цікаві події почнуть відбуватися чи не з найперших днів року, причому в основному це буде відбуватися під «егідою» удачі і позитиву. Особливо активно пройдуть червень і липень, у цей час енергія буде просто-таки зашкалювати.

Любов: Одруженим доля дає шанс налагодити стосунки зі своїми половинками і розставити ключові крапки над «i». 

Фінанси: Доведеться чимало працювати. Але у вас буде стимул, та й сил, щоб витримати навантаження, теж вистачить. Якщо доведеться укладати якісь контракти, налагоджувати відносини і т.п., то кращого часу, ніж червень-липень, не знайти.

Здоров’я: Потенціал організму буде чудово гарний. До кінця року проблемними виявляться шлунок і підшлункова залоза.


Стрілець

Багато чого з того, що відбуватиметься, виявиться однозначно приємним і позитивним. Ті, хто зуміє продемонструвати мудрість, терпіння і розумну цілеспрямованість, досягнуть вражаючих результатів.

Любов: Дуже важливий аспект відносин – відданість і терпимість.

Фінанси: У період із середини квітня до кінця червня свою активність бажано збавити. Варто витратити час на відпочинок, на аналіз стану справ. На початку року, правда, витрати можуть перевищувати доходи, але загалом рік обіцяє бути цілком задовільним.

Здоров’я: Добре б позбутися шкідливих або непотрібних звичок. Доведеться зіткнутися з головними болями і не з чуток дізнатися, що таке безсоння. Достатньо дотримуватися загальних правил здорового способу життя – і все буде добре.


Козеріг

Прагніть іти вперед, ставте перед собою цілі і намагайтеся досягти їх. Це буде дуже непогано вдаватися, особливо до першої декади вересня включно. Протягом року може відбутися кілька знакових подій. Не факт, що всі вони будуть позитивні і приємні.

Любов: У відносинах із деякими з близькими буде присутній елемент недомовленості, невизначеності. Хоча так переживати з цього приводу навряд чи варто, тому що це не стосуватиметься принципово важливих речей, або задавати загальний тон спілкуванню. А починаючи з вересня, бажано вести себе делікатніше і обережніше, оскільки в цей період досить велика ймовірність розладів та конфліктів.

Фінанси: Професійна сфера буде знову і знову радувати вас. У життя увійдуть нові люди, які в перспективі можуть бути корисними. А ті, хто планує нову справу, майже напевно отримають шанс успішно реалізувати її. Тож за фінансову сторону свого життя можна не переживати.

Здоров’я: Доведеться пережити періоди сплесків доброго та поганого настрою, оптимізму і песимізму. А це завжди пов’язане з навантаженнями на нервову систему. Щоб цього уникнути, достатньо знайти для себе цікаве заняття. У другій половині року є ризик ослаблення імунітету.


Водолій  

Рік обіцяє бути багатим на враження і події. Зірки радять, що на початку року, а також у червні-липні варто зупинити біг свого життя і більше відпочивати.

Любов: Особисте життя стане для вас справжнім джерелом позитиву. У другій половині року, швидше за все, у серпні-вересні, може трапитися можливість поїхати у подорож. Ложкою дьогтю у взаєминах пар ризикують стати батьки або які-небудь інші близькі ваші родичі.

Фінанси: Професійна сфера не стане для вас приводом для серйозних проблем чи непорозумінь. Грошей вам частенько буде не вистачати. Тому ті, у кого є фінансові зобов’язання начебто невиплачених кредитів, повинні постаратися вирішити цю проблему в році нинішньому.

Здоров’я: Найбільшою зоною ризику виявиться ендокринна система (особливо щитовидна залоза), а також шлунок. А ось нерви, які останнім часом стали справжнім бичем людства, сильно турбувати не будуть. І стреси вам не загрожують.


Риби

Гарний час для набуття досвіду, корисних висновків і позбавлення від літання у хмарах. Удасться істотним чином упорядкувати свою систему цінностей, навчитися ставити перед собою реалістичні завдання і вишукувати вдалі засоби і способи їх вирішення. Починаючи з 9 вересня, погляд на світ стане легшим і оптимістичнішим, а багато з тривог, які ятрили душу, відступлять.

Любов: Чудова можливість визначитися остаточно зі своїми ідеалами. Настрій і загальна аура взаємин із коханою людиною і близькими буде досить часто змінюватися, застаючи деколи вас зненацька. Найбільш проблемними періодами в особистій сфері стануть січень, лютий і червень-липень.

Фінанси: Період можна прожити з мінімальними втратами, якщо не нехтувати порадами більш досвідчених і знаючих людей, а також діючи в рамках встановлених стандартів і традицій. Із середини червня до 20 листопада бажано намагатися не вірити нікому і нічому. Особливо якщо це стосується фінансових справ.

Здоров’я: Не принесе надмірних турбот, однак увага до нього, безсумнівно, буде бажаною. Що ж стосується серйозних нездужань, то вони якщо і виникнуть, то пов’язані будуть, швидше за все, з імунною системою, але не з чимось іншим. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...