Визначили найерудованіших

Команда «Родом з 90-х» – переможець турніру.

Команда «Родом з 90-х» – переможець турніру.

Поділитися новиною

 Команда «Родом з 90-х» – переможець турніру. У середу, 9 грудня, у приміщенні Гадяцької бібліотеки для дітей відбулися фінальні ігри турніру юних інтелектуалів на приз Гадяцького міського голови «Сова мудрості». У захоплюючих баталіях інтелекту взяли участь команди ерудитів з усіх шкіл міста. Бої були настільки напруженими і цікавими, а учасники настільки рівно підготовлені, що основна частина ігор, яка складалася із двадцяти запитань, так і не визначила єдиного переможця.

Лише коли керівник дитячої філії клубу задав ще з півдесятка питань, лідера було визначено. Ним стала команда «Родом з 90-х» школи-інтернату ім. Є.П. Кочергіна, яка і отримала головний приз турніру. Згодом на цьому призі будуть викарбувані імена членів команди-переможниці, після чого його передадуть на зберігання до Гадяцького історико-краєзнавчого музею.

Цікаво, що друге місце посіла команда гімназії ім. Олени Пчілки «Ніка» із відривом від лідера у всього лише один бал, що є для її учасників певною перемогою, адже вони  наймолодші за віком серед усіх учасників ігор.

Команда-переможниця та ще кілька команд із найбільшим рейтингом візьмуть участь у супер-фіналі, де зійдуться в інтелектуальних поєдинках із кращими командами сільських шкіл району. Переможці всіх сезонів будуть запрошені на святкування 15-річчя клубу «Магніт», де будуть на рівних змагатися за перемогу з дорослими інтелектуалами.

Андрій Суіменко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...