«Підтримка. Порозуміння. Людяність»

«Підтримка. Порозуміння. Людяність»

«Підтримка. Порозуміння. Людяність»

Поділитися новиною

«Підтримка. Порозуміння. Людяність»Фотовиставку у сучасному форматі «фотосушки» відомої полтавської фотомайстрині Лілії Некрасової саме з такою назвою відкрили у середу, 9 грудня, у бібліотеці ім. Лесі Українки. Присвячена вона Міжнародному дню прав людини, що відзначався 10 грудня.

Як повідомив один із організаторів, голова обласної молодіжної громадської організації «Твій світ» Олександр Чепур, «метою цієї виставки є змінити досить упереджене ставлення до переселенців, спробувати передати у фото побут переселенців, їх проблеми і переживання».

Відкриття виставки було нестандартним. Студенти Гадяцького вищого професійного аграрного училища, які його відвідали, змогли не лише переглянути цікаві фотороботи та вишивані ікони майстрині зі сходу Наталії Стеценко, що також були частиною експозиції, а й узяти участь у інтерактивній бесіді на тему толерантності, під час якої виконували цікаві завдання, поставлені перед ними модератором проекту. Безперечно, цей захід посприяє подоланню стереотипів щодо переселенців, а також допоможе молоді краще усвідомити такі важливі у житті поняття, як толерантність, людяність, взаєморозуміння та повага.

Анрій Суіменко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...