«Найкраща музика – жива природа»

«Найкраща музика – жива природа»

«Найкраща музика – жива природа»

Поділитися новиною

 «Найкраща музика – жива природа»Запрошуємо до діалогу

Світ у небезпеці! Засміченість, виснаження природних ресурсів, загазованість, забруднення водойм – усе це фактори близьких екологічних катастроф. Дуже добре цю проблему розуміють у професійному аграрному ліцеї села Веприк, а тому і проводяться тут різноманітні заходи екологічного характеру.

Нещодавно в актовому залі ліцею була проведена виховна година на тему екології «Найкраща музика – жива природа». На захід були запрошені головний лісничий Вельбівського лісництва О. Ющенко та головний мисливствознавець Гадяцького лісгоспу В. Кизь. Змістовним та цікавим був цей захід. Не було байдужих до екології краю. Учні ставили багато запитань, цікавилися рослинним та тваринним світом нашого регіону.

Як з’ясувалось, багато питань залишилось нерозкритими, тож ми хочемо запропонувати рубрику в газеті «Базар Медіа», присвячену природі рідного краю та екології.

Шановний Володимире Івановичу, поясніть нам ситуацію із лебедями, яка склалась у селі Веприк та на прилеглих до нього територіях. Нам, дослідникам-природолюбам, здалось, що чисельність їх у нашій місцевості зменшилась. Чи не є причиною цієї ситуації людський фактор?

І друге питання. Згідно наших спостережень, число бобрів зросло. Яку користь приносять бобри і чи не завдають вони шкоди малим річкам і їх мешканцям, створюючи греблі?      

В. Симітко, викладач біології 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...