Гадяцький районний військовий комісаріат повідомляє

Поділитися новиною

Міністерство оборони України
Витяг із наказу військового комісара Гадяцького районного військового комісаріату
(по стройовій частині)
7.12.2015 р.    м. Гадяч         №365
Про приписку громадян до призовної дільниці Гадяцького районного військового комісаріату

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» із 20 січня по 31 березня 2016 року проводиться приписка до призовної дільниці Гадяцького району Полтавської області громадян 1999 року народження.

Явці на приписку підлягають усі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 1999 року народження включно, які постійно або тимчасово проживають на території Гадяцького району, а також громадяни старших років народження, які не пройшли приписку раніше. Усі громадяни, яким належить пройти приписку до призовних дільниць, зобов’язані прибути на приписку за адресою: м. Гадяч, вул. Гагаріна, 4, Гадяцький районний військовий комісаріат, у точно визначений для них час, маючи при собі документи, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток, зобов’язані прибути за вказаною адресою до 1.02.2016 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити громадян, яким необхідно пройти приписку до призовних дільниць, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку в районний військовий комісаріат.

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Наказ довести до особового складу Гадяцького районного військового комісаріату в частині, що його стосується.

М. Овчаренко, військовий комісар Гадяцького військового комісаріату, майор.

В. Домашенко, начальник відділення офіцерів запасу і кадрів Гадяцького військового комісаріату, капітан.


До уваги призовників!

Із 11 червня 2015 року діє нова редакція п.3 ч.1 ст.36 КЗпП, згідно якої з працівниками, призваними на строкову військову службу, не може бути розірвано трудовий договір, оскільки їм надаються гарантії, установлені в ч.3 ст.119 КЗпП. В оновленій редакції ч.3 ст. 119 КЗпП йде мова про те, що за працівниками, призваними на строкову військову службу на строк до закінчення особливого періоду:

1) зберігаються місце роботи і посада,

2) компенсується із бюджету середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, в яких вони працювали на час призову.

Ця норма стосується всіх строковиків, які пішли на військову службу після 11 червня, адже якщо вони були звільнені до цієї дати, то визначені Законом №433 права вони втрачають. Строковики, як і мобілізовані, мають право на отримання компенсації середнього заробітку за рахунок коштів держбюджету.


Оголошення

Гадяцький районний військовий комісаріат проводить відбір бажаючих кандидатів із числа військовозобов’язаних та громадян призовного віку та їх подальше направлення до військової частини – польова пошта В3950 (м. Біла Церква) для укладення контрактів про проходження військової служби.

За детальною інформацією з даного питання звертатися до Гадяцького РВК: м. Гадяч, вул. Гагаріна, 4, кабінет №10.

М. Овчаренко, військовий комісар Гадяцького РВК, майор. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...