Інформація по крадіжках із будинків

Інформація по крадіжках із будинків

Інформація по крадіжках із будинків

Поділитися новиною

Інформація по крадіжках із будинківЗа період із 7.11 по 30.11.2015 року до Гадяцького відділу поліції звернулося 4 мешканця Гадяча, які повідомили про здійснення крадіжок із їх житлових будинків, а саме:

11 листопада 2015 року дочергової частини Гадяцького відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Полтавській області по тел. 102 від жителя м. Гадяч надійшло повідомлення про те, що в ніч на 11.11.2015 року невідома особа проникла до належного йому житлового будинку, звідки скоїла крадіжку золотих виробів.

17 листопада 2015 року дочергової частини відділу поліції по тел. 102 від жительки м. Гадяч надійшло повідомлення про те, що невідома особа проникла до належного їй житлового будинку, звідки скоїла крадіжку золотих виробів.

22 листопада 2015 року надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що в період часу із 6:00 до 8:00 невідома особа проникла до його житлового будинку, який розташований в м. Гадяч, звідки скоїла крадіжку грошових коштів та виробів із золота.

23 листопада 2015 року до чергової частини Гадяцького ВП по тел. 102 надійшло повідомлення від жителя м. Гадяч про те, що невідома особа скоїла крадіжку золотих виробів із його житлового будинку.

По вищевказаних фактах відкрито кримінальні провадження по ч.3 ст.185 КК України (Крадіжка). Ведеться слідство.

Співробітниками Гадяцького відділу поліції  проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню осіб, що скоїли вищевказані злочини.

Гадяцький відділ поліції Головного Управління Національної поліції у Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...