Плани мера на майбутнє

«Присягаю на вірність!»

«Присягаю на вірність!»

Поділитися новиною

Плани мера на майбутнє

Обираючи очільника міста, територіальна громада залишає за собою механізм контролю за ним: слухати звіти або ж на відкритих зустрічах запитати у нього, що ж він зробив (це право закріплене Законом України «Про місцеве самоврядування»). Нещодавно Гадяч обрав собі нового керівника міста – Володимира Нестеренка. Тож, не чекаючи року, поки мер міста буде звітувати «про зроблене», ми вирішили піти на випередження і звернулись особисто із запитанням: «Що ж конкретно він планує зробити для своїх виборців?»

«Першочергово робитиму те, що обіцяв у своїй передвиборній програмі. Запевняю, що затягувати не буду і жодного кроку від наміченого не відступлю (а ми за цим слідкуватимемо – авт.).

Я як людина, яка певний час працювала у міській раді, повністю володію ситуацією у місті, знаю проблеми та недопрацювання. Із настанням зими обіцяю забезпечити нормальне функціонування житлово-комунального  господарства: вчасне подання води та тепла, забезпечити очистку вулиць від снігу.

Усіляко сприятиму забезпеченню безперебійного функціонування дошкільних закладів,  якісного харчування дітей та вчасне опалення.

На щастя, фінансове забезпечення міста значно збільшилось. Тому будемо раціонально розподіляти кошти», – пояснив Володимир Нестеренко.

А ось конкретний «план» очільника міста на майбутнє:

1) Обіцяю продовжити роботу по асфальтуванню міських доріг. Це буде не просто ямковий ремонт, а повне відновлення  покриття. Не лишаться без уваги й прибудинкові дороги – цього року ми вже практикували повну реконструкцію, тож будемо продовжувати.

2) Освітлення міста доведемо до ідеалу. У планах також на кожному пішохідному переході зробити освітлення.

3) По можливості намагатимемось приділити увагу енергоощадним технологіям – замінюватимемо вікна, утеплюватимемо будівлі.

4) «Спортивний майданчик — у кожний двір». Сьогодні вже дещо зроблено, принаймні невеличкий комплект (турніки, бруси) ми встановлюємо практично у кожному дворі. Для найменших встановимо гойдалки, карусельки, гірки, пісочниці.

5) Вирішення питання утилізації твердих побутових відходів. Питання встановлення сортувальної лінії, реалізації відсортованого сміття стоїть на першому місці. Враховуючи те, що утилізація – це проект фінансово затратний, ми будемо брати участь в усіх українських проектах, де будуть задіяні міжнародні кошти.

Тепер ви знаєте плани свого обранця. Щоб нічого, як кажуть, не «призабулося», слідкуйте за зробленими справами. Як виконає – «респект», а ні – «бачили очі, кого вибирали».

Оксана Кириченко

Нещодавно Володимир Нестеренко разом із новообраними міськими головами побував на зустрічі із Президентом України. Своєрідний «обмін досвідом» –  так назвали нараду присутні.

Про що спілкувались, дізнавались і ми.

«Обговорювали централізацію влади, передачу повноважень на місця. Не забули й про створення самодостатніх територіальних громад. На зустрічі були присутніми представники ОБСЄ та ЄС. Саме вони наполягають на залученні інвестиційних коштів у регіони. Запевняють нас, що фінансування достатньо, потрібно лише цим займатись».  

LIVE OFFLINE
track image
Loading...