У 19-річного мешканця Гадяцького району виявлено наркотичну речовину

У 19-річного мешканця Гадяцького району виявлено наркотичну речовину

У 19-річного мешканця Гадяцького району виявлено наркотичну речовину

Поділитися новиною

У 19-річного мешканця Гадяцького району виявлено наркотичну речовинуДо чергової частини Гадяцького відділу поліції зателефонувала невідома особа чоловічої статі та повідомила про те, що у місті Гадяч у підвалі однієї з багатоповерхівок невідомі особи вживають наркотичні засоби.

Відразу ж за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції і затримала п’ятьох місцевих жителів. Під час огляду підвального приміщення було виявлено та вилучено 250 г зеленої речовини рослинного походження, зовні схожої на наркотичний засіб – канабіс.

У ході подальшої перевірки встановлено, що дана речовина належить одному із затриманих громадян, 19-річному жителеві міста Гадяч, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності.

Докази вилучені та направлені для проведення експертизи.

Наразі по даному факту розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Гадяцький відділ поліції ГУНП у Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...