Вирішальне слово – за народом

Вирішальне слово – за народом

Вирішальне слово – за народом

Поділитися новиною

Вирішальне слово – за народом7 листопада у приміщенні ККЗ «Дружба» відбувся ІІІ з’їзд народних рад України та об’єднань державницького спрямування «Установчі Національні Збори України: єдиний мирний шлях до порозуміння й наведення ладу у країні». На жаль на захід всеукраїнського рівня зібралась невелика кількість учасників, але всі переповнені дієвим прагненням системних змін у нашій країні.

Учасники з’їзду вважають, якщо Україна й надалі залишатиметься країною олігархів. Якщо чинна влада далі прикриватиме відсутність докорінних реформ у державі, то народ України мусить сказати своє вирішальне слово, щоб замість нездатних на політичні та економічні реформи прийшли ті управлінці, які їх здійснять.
В умовах, коли «низи вже не можуть жити по-старому, а верхи не хочуть жити по-новому», єдиним, на думку учасників з’їзду, шляхом домогтися змін у країні є перехід від олігархічної системи керування державою до прямого народовладдя.

Тому Народна Рада України, Конгрес громадських організацій України, Народний рух опору «Україна, що бореться» й інші об’єднання державницького спрямування проголошують про проведення Установчих Національних Зборів України – виборної законодавчої ініціативи українського народу, які планують провести наступного року у столиці України і зібрати на них понад 60 тисяч делегатів. Завданням, яке ставлять перед Установчими Зборами, є затвердження нового державного ладу й суспільного устрою шляхом ухвалення Конституції Українського Народу на основі прямого Народовладдя.
Саме розробці та координації спільних дій під час підготовки й проведення вищезазначених Установчих Зборів, а також підбиттю підсумків роботи за час, що пройшов від другого з’їзду, і був присвячений цей з’їзд, у якому якнайактивнішу участь взяли голова Народної Ради України Олег Ткаченко, секретар Народної Ради України Михайло Чорнобородов (обидва представники Запоріжжя), заступник голови Полтавської обласної ради В. Микійчук та всі делегати з’їзду.

Андрій Суіменко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...