День працівників культури та майстрів народного мистецтва

День працівників культури та майстрів народного мистецтва

День працівників культури та майстрів народного мистецтва

Поділитися новиною

День працівників культури та майстрів народного мистецтваМожемо з упевненістю сказати: ці люди заслуговують вшанування. Адже місія працівників культури прекрасна, саме вони дарують незабутні хвилини радості спілкування зі світом мистецтва. Без їх праці не проходять святкові дні у житті суспільства. Саме вони зберігають та примножують кращі мистецькі традиції нашого рідного міста та презентують мистецтво нашого краю за його межами.

Тож саме у день свята, 9 листопада, у приміщенні ККЗ «Дружба» відбулось нагородження кращих із кращих.

За багаторічну творчу діяльність, високий професіоналізм,  значний особистий внесок у розвиток  і популяризацію національної культури та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва грамотою у правління культури Полтавської ОДА  нагороджені: Тамара Харагай, Олександр Глік, Тетяна Коваленко, Лідія Коротя, Любов Костенко, Володимир Онищенко, Галина Підгайна, Вікторія Верещака, Катерина Саєнко, Олександр Петров, Володимир Швед, Оксана Клименко, Марія Титаренко.

За високий професіоналізм, великий внесок у розвиток аматорської творчості району та за нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва грамотою Гадяцької РДА та райради  нагороджені: Михайло Малишев, Людмила Костенко, Іван Сліпченко.

За високий професіоналізм, сценічну майстерність  та великий внесок у розвиток аматорської творчості району та за нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва грамотою Гадяцької міської ради нагороджені: Наталія Орел,  Наталія Павлюченко.

За активну участь у культурно-мистецькому житті  міста та району, високий професіоналізм  та за нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва грамотою відділу культури Гадяцької РДА нагороджені: Петро Сосницький, Людмила Богуславець, Тетяна Турчина, Людмила Лисак, Аліна Рошка, В’ячеслав Клименко, Дмитро Потапов, Наталія Харагай, Віталій Васильченко, Олександр Олефіренко, Олена Жартовська.

За сумлінне виконання службових обов’язків та за нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва грамотами Гадяцької організації професійної спілки  працівників культури України нагороджені: Андрій Чайка, Олександр Кваша, Владислава Зінченко.

Нехай цих людей завжди супроводжує творче натхнення і щира віра у щасливе майбутнє.

Оксана Кириченко 

День працівників культури та майстрів народного мистецтваДень працівників культури та майстрів народного мистецтваДень працівників культури та майстрів народного мистецтва

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...