Зустріч із воїнами

Зустріч із воїнами

Зустріч із воїнами

Поділитися новиною

Зустріч із воїнами13 жовтня, напередодні Дня захисника України, у фойє Вельбівської школи відбулася загальношкільна відкрита виховна година, на яку були запрошені учасники АТО Володимир Донос та Олександр Кишко.

Із хвилюючим піднесенням усі присутні очікували цієї зустрічі, вітали дорогих гостей оплесками. Школярі, вдивляючись в очі захисників, уважно слухали розповіді про нелегку боротьбу, яку веде армія з тими, хто посягнув на суверенітет і територіальну цілісність України, про ті труднощі і небезпеку, з якими вони зіткнулись.

Усіх присутніх переповнював патріотизм, гордість за наших захисників, які зупинили терор і сепаратизм, не допустили війни в рідні домівки. Учні кожного класу підготували запитання, на які отримали вичерпні відповіді. Швидко минула година спілкування. В очах юних громадян можна було побачити вдячність тим, хто ціною свого життя забезпечив мир, можливість відвідувати школу, не чути пострілів.

Від імені учнівського і педагогічного колективу, батьків із словами подяки до гостей звернулася голова ради школи Віталіна Герасімова, яка побажала воїнам міцного здоров’я, щастя,  та щоб їх життєвий досвід і надалі приносив користь молодому поколінню, яке стане на захист нашої держави в майбутньому.

Т. Недогибченко, педагог-організатор

LIVE OFFLINE
track image
Loading...