Знайшли труп пенсіонера з пробитою головою

Знайшли труп пенсіонера з пробитою головою

Знайшли труп пенсіонера з пробитою головою

Поділитися новиною

Знайшли труп пенсіонера з пробитою головоюДо чергової частини Диканського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної районної лікарні. Медик повідомив, що в селі Петро-Давидівка виявили труп 64-річного чоловіка. За інформацією прес-служби УМВС України в Полтавській області, при виїзді на місце події правоохоронці знайшли тіло пенсіонера з пробитою головою. Також вони з’ясували, що труп лежить у дворі 66-річного жителя того ж села.

Попередньо відомо, що напередодні трагедії чоловіки спільно розпивали спиртні напої. Що було далі – установить досудове розслідування.

Правоохоронці розшукують можливих свідків і очевидців події та місцезнаходження знаряддя злочину. Відомості про подію міліціонери внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Винуватцям загрожує позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років. Нагадаємо, що 24 жовтня під Кременчуком знайшли покалічений труп місцевого бізнесмена в салоні його автомобіля «Toyota».

«Новини Полтавщини»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...