«Жодного разу не пошкодувала, що вибрала цю роботу»

«Жодного разу не пошкодувала, що вибрала цю роботу»

«Жодного разу не пошкодувала, що вибрала цю роботу»

Поділитися новиною

«Жодного разу не пошкодувала, що вибрала цю роботу»Людина у професії

Валентина Золотоверх майже 10 років віддала роботі з людьми. Знають її як головного спеціаліста відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення, що в Управлінні праці та соціального захисту населення.

– Починала з простого спеціаліста, – згадує Валентина.

По кар’єрних східцях піднялася досить швидко, і все завдяки відповідальності в роботі та неабиякій комунікабельності. «Відповідальна, доброзичлива, старанна», – так відгукуються про Валентину Золотоверх колеги. Сама жінка зізнається:

– З людьми легко знаходжу спільну мову. Зі школи у мене так повелося. Була старостою у класі, та й в інституті вирішувала багато організаційних питань.

Робочий день Валентини розпочинається з прийому громадян – саме вона інформує жителів району стосовно отримання пільг.

– Бувають різні нюанси, різні люди трапляються, іноді доводиться і конфліктні ситуації вирішувати. Але з усім цим справлялась, принаймні жодного разу не пошкодувала, що вибрала цю роботу, – говорить із посмішкою Валентина Золотоверх.

Про те, що жінка дійсно любить свою роботу, свідчить ще й щоденна відстань, яку доводиться долати, адже проживає Валентина у Веприку. І говорить, що села покидати не збирається, а навпаки – хоче допомагати громаді, яка стала рідною (сама Валентина родом із Мартинівки). Тому у планах жінки – стати депутатом сільської ради.

Попри активну громадську позицію Валентина Золотоверх – дбайлива дружина і мама двох доньок. Тож має неабиякий авторитет серед односельців.

Спілкувалась Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...