Великі проблеми маленького будинку

Великі проблеми маленького будинку

Великі проблеми маленького будинку

Поділитися новиною

Великі проблеми маленького будинкуДо нашої редакції телефоном звернулась мешканка будинку 16-а, що по вулиці Тельмана, Світлана Могильник. Вона повідомила, що в половині будинку відсутнє опалення. Як наслідок, у її двокімнатній квартирі дуже холодно, цвітуть шпалери, мерзнуть і хворіють діти. Світлана Михайлівна розповіла, що неодноразово зверталася в КП «Гадяч-житло» та КП «Гадячтеплоенерго», телефонувала на «гарячу лінію», але тепліше від того в її помешканні не стало. Їй пояснювали, що котельня дає мало тиску, і саме тому її та ще кілька квартир без тепла.

Коли ми у четвер, 22 жовтня, звернулися до майстра КП «Гадяч-житло» Руслана Панасенка, він повідомив, що саме цього дня котельню було включено на повну потужність, тож тепло вже має бути в усьому будинку. Його слова підтвердив і слюсар підприємства, який мешкає у проблемному будинку.

Коли матеріал був вже в роботі, нам ще раз нагадали, що ця проблема не єдина у будинку №16-а. До нас звернувся сусід пані Могильник, Генадій Хропко та повідомив про те, що у їх будинку тече дах, який так і не відремонтовано (про цю проблему ми вже писали, кілька номерів тому). Тож ми знову звернулися до начальника КП «Гадяч-житло» Артема Гусака, аби він повідомив, коли ж мешканці «однопід’їздки» дочекаються ремонту покрівлі.

Артем Вікторович повідомив, що ситуація на сьогоднішній день не змінилась. Заявка на ремонт покрівлі прийнята, будинок поставлено у чергу, усю документацію вже зроблено, але фінансування, на сьогоднішній день відсутнє. Якщо на найближчій сесії міської ради кошти будуть виділені, ремонт можливо буде провести ще цьогоріч.

Нагадаємо, що цього року на ремонт покрівель у місті було виділено 300 тисяч гривень. Цих коштів повинно вистачити на 11 будинків. На сьогодні відремонтовано лише 5 будинків, на черзі ще 6, враховуючи і вищезгаданий будинок 16-а, по вулиці Тельмана. 

Тож мешканцям будинку таки доведеться ще почекати. Сподіваємося, очікування виявиться недовготривалим – на порозі зима.

Андрій Суіменко

2 коментарі до “Великі проблеми маленького будинку

  1. З приводу опалення. В наслідок якихось ремонтних робіт з боку колельні або може стану теплопроводу (не важно) у батареяк позабивалис крани маєвського. Я викликав майстара КП «Гадяч-житло» ( тел 22449) .Зреагували швидко алеж – результату 50% бо після години один кран перестав функціонувати. На питання як і що далі нам відповіли( я сам не чув був на роботі -телефонувала і балакала з майстром моя дружина) треба заплатить 100 грн за злив води з системи і докупить кришку барар’ї + шаровий кран +уголок гайка штуцер. Питання ! а за що я плачу кожен місяць таку квартплату? Не довго думаючи я звернувся у саме КП «Гадяч-житло» і мені відповіли що таких зборів за злив води вони не беруть і такого не може буть.. То де і хто правий і куди ідуть гроші і який злив води коли я живу на останньому поверсі і достатьно тільки працівника котельні і розвідного ключа.. Редакція! Займіться цим питанням бо ці побори вже дістали..

  2. 😆 ЧИтайте між рядками . вибачте за незрозумілі слова -кавіатура лагає

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...