«Пора і честь знать!»

Жила з людьми і працювала для людей.

Жила з людьми і працювала для людей.

Поділитися новиною

Рішенням 58-ї сесії Гадяцької міської ради шостого скликання від 22 жовтня 2015 року Тетяні Савченко присвоєно звання «Почесний громадянин міста».Такими словами підсумувала закінченнясвоєї 13-річної діяльності на посаді міського голови Тетяна Савченко. Остання сесія 6-го скликання стала заключним акордом як для депутатського корпусу, так і для мера міста. 22 жовтня на засіданні розглядали лише невідкладні питання. Ось найцікавіші з них.    

МАТЕРІАЛЬНА ДОПОМОГА

Останнім часом практично на кожній сесії розглядаються питання про надання матеріальної допомоги гадячанам. Радує, що не відмовляють нікому, навіть інколи виділяють більше, ніж просять.

Цього разу матеріальну допомогу надали 6-ти особам:  

Олегу Гриню (1000 грн), Наталії Орел (2000 грн), Людмилі Іващенко (2000 грн), Ірині Максименко (1000 грн), Ірині Гулей (2000 грн), Людмилі Куліш (2000 грн).

Тож, шановні, можемо з упевненістю сказати: допомогу отримають усі, хто її прохатиме. 

ДЕПУТАТИ НЕ ДОВІРЯЮТЬ «ДОВІРІ АУТДОР»

Відкладене з минулої сесії питання  про поновлення договору оренди земельних ділянок ТОВ «Довіра Аутдор» для обслуговування зовнішньої реклами по місту знову ж викликало шквал суперечок. Нагадаємо, таких ділянок у місті 5. Товариство платить всього по 150 грн орендної плати за кожні 6 кв. м, на яких встановлені їхні білборди.

Обговоривши, депутати вирішили не продовжувати договір із товариством, а рекламні носії викупити у комунальну власність або ж дати можливість зробити це місцевим підприємцям.

ЯК КОМУНАЛЬНИКИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ КОШТИ МІСЬКРАДИ?

ВУЖКГ

Міська рада виділяла кошти на 4 проекти:

1. Реконструкція станції 2-го підйому води – кошти поки не використані. Чекаємо надходження коштів із Київського фонду реконструкції та розвитку (ВУЖКГ виграли конкурс і тепер отримають 544 тис. грн). Робота у стадії підготовки.

2. На очисні споруди виділяли 600 тис. грн із обласного бюджету. Освоєно 426 тис. грн згідно актів виконаних робіт.

3. 120 тисяч  – на  засувки та запірну арматуру. Деталі закуплені.  

4. Капремонт лінії електромереж  (до свердловини дитбудинку) – робота виконана, замінено 250 м лінії.

КП «Гадяч-житло»

300 тис. грн – на ремонт покрівель, закупили матеріал. Робота ще не закінчена.

200 тис. грн – на повірку лічильників і заправку сміттєвозів.

200 тис. грн – на встановлення лічильників, встановлено 4 із 12.

КПТГ «Гадячтеплоенерго»

100 тис. грн – на теплообмінники. Поки що кошти у міському бюджеті, бо не придбані теплообмінники (підприємство не визначилось, де купувати).

«ХТО 4, ХТО 5 СКЛИКАНЬ…»

На закінчення сесії міський голова вирішила нагородити депутатів, які були удостоєні представляти інтереси гадячан протягом кількох скликань поспіль.

Тож, за значний особистий внесок у соціальний розвиток, активну громадянську позицію та самовіддану працю на благо міста грамотою нагородили  Миколу Ємця (депутат 5-ти скликань), Михайла Лепського (4-х скликань), Григорія Сафонова (депутат 5-ти скликань).

Оксана Кириченко 

3 тис. грн виділено зразковому ансамблю танцю «Модерн» для вручення пам’ятних подарунків  до 20-річчя ансамблю.

40 тис. грн виділили на придбання солі для приготування піскосуміші для утримання міських вулиць і тротуарів у осінньо-зимовий період. 

 

 

2 коментарі до “«Пора і честь знать!»

  1. та пора, ще років десять назад, поки не люди не взнали про продаж магазинів , нерухомості за 20-ти відсоткову долю ( маржу тетяні) в цих процесах

  2. Цiкаво,зробила мiльйон поки рулювала? Та мабуть i не один…;) Еге ж Тетяно Миколаiвно?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...