Де не осядуть – скрізь їх женуть. Продовження

Поділитися новиною

Рука на пульсі

Як і обіцяли, тримаємо вас у курсі подій і продовжуємо розповідати про те, як нелегко складається доля перших переселенців у районі.

Нагадаємо, родина Галушок – переселенці із Криму. Рік тому вони переїхали у Пирятинщину. Про купівлю будинку було домовлено заздалегідь. Але тепер власники передумали продати будинок і вимагають негайного виселення родини. Повертати завдаток за будинок господарі, схоже, не збираються.

Виявилось, що вже наступного дня після суду господарі будинку, у якому проживає родина Галушок, звернулись до РЕСівців та газовиків із проханням відключити будинок від газопостачання та електроенергії.

Останні відразу ж приступили до виконання своїх обов’язків і приїхали у Пирятинщину.

– Із газовиками ми домовились, вони увійшли у наше положення і згодились почекати, – розповідає Людмила Галушко.  

А от РЕСівці відразу не забажали йти на компроміс. Домовитись із ними вдалось лише з допомогою прокурора та адвоката Галушок. Щоправда, зі світлом будинок лишатиметься, поки не буде рішення суду.

На запитання, що будете робити далі, Галушки відповідають:

– Ось бачите, поросята, гуси, телички, барашки – продамо усе і виїдемо! Ми лише хочемо спокійного життя нашим дітям.

Як бачимо, гірка доля продовжує переслідувати родину. Засідання суду відбудеться 29 жовтня, і чим закінчиться ця історія, ви обов’язково прочитаєте на сторінках тижневика.

Оксана Кириченко

3 коментарі до “Де не осядуть – скрізь їх женуть. Продовження

  1. а ничего што они за газ не платят уже полгода,и долга 3200,конечно они сьедут,а долги оставят.

  2. Але тепер власники передумали продати будинок і вимагають негайного виселення родини. Повертати завдаток за будинок господарі, схоже, не збираються.

    Проблема що в законах України немає нормального поняття завдатку та захисту договору від нечистих продавців

  3. Да, погані у нас закони, пускаєш людей переночувати і потім в суді доказуєш що саме ти власник будинку бо ті , кого ти выпустив, вже пустили своє коріння і нікуди іти вже нехочуть.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...