Ремонт доріг у 2015 році та визначення задач та програми на 2016-17 роки.

Ремонт доріг у 2015 році та визначення задач та програми на 2016-17 роки.

Ремонт доріг у 2015 році та визначення задач та програми на 2016-17 роки.

Поділитися новиною

Ремонт доріг у 2015 році та визначення задач та програми на 2016-17 роки.У вівторок, у сесійній залі районної ради, відбулася нарада за участі начальника управління інфраструктури та туризму ПОДА О.Бєлікова, заступника начальника Служби автомобільних доріг А.Мягкохліба, заступника начальника обл. автодору Ю.Шатравського, керівників району та міста, сільських голів, представників підрядних організацій. Метою засідання було підведення підсумків ремонту доріг у 2015 році та визначення задач та програми на 2016-17 роки.

Першою слово мала начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури РДА І.Галушко. Вона зазначила, що в нинішньому році ремонту доріг на Гадяччині приділялася особлива увага. Планувалося виконати ремонтних робіт на суму 8,7 млн. грн. На понад 7,9 млн. грн. робіт вже виконано. Ремонтувалися як дороги місцевого так і державного значення.

Наступною слово мала міський голова Т.Савченко, яка повідомила, що міська рада оголосила 2015 рік «роком ремонту міських доріг» і з честю впоралась з поставленим завданням. Адже  планувалося використати 7 млн. грн., коштів міського бюджету, на сьогодні вже проплачено, через казначейство, 8,98млн.грн. Та ще, приблизно, на 400 тис. грн. документи в стадії оформлення. Поточним ремонтом у місті було відремонтовано 21 вулицю, з них за кошти міськради – 20. Вартість поточного ремонту складає 1,993 млн. грн. На капітальний ремонт використано 6,155 млн. грн. Окрім цих коштів, дорогу по вулиці Першотравневій відремонтовано за рахунок соціальної угоди з КСП «Зелений гай» та 522 тис. грн. було виділено з обласного бюджету на вулицю 10-річчя Конституції. 472 тис. грн. було використано на ремонт тротуарів на вулицях Шевченка, Гетьманській, Лохвицькій, Тельмана, 50-річчя Жовтня та Першотравневій. 623 тис. грн. використано на ремонт прибудинкових доріг.

Начальник управління інфраструктури та туризму ПОДА повідомив, що Гадяцький район перший, який відвідують обласні посадовці для того, щоб громада змогла прийняти якнайактивнішу участь у обговоренні програми, яка буде розроблятися на 3 роки. Також закликав присутніх сільських голів брати найактивнішу участь та надавати пропозиції, аби було зрозуміло, на які саме дороги та в якому об’ємі потрібно фінансування з області.

Голова РДА повідомив, що КП «Контур» вже доручено розробку проектів на ремонт доріг Гадяч-Плішивець та Гадяч – Липова Долина, для участі в цій програмі. Міський голова висловила побажання аби Гадяч, як місто обласного значення, мав можливість окремого фінансування по цій програмі. Адже є дороги, що потребують фінансування саме з обласного бюджету.

Питання, що розглядались на нараді важливі і актуальні. На сьогодні ж зроблено багато роботи і ще багато планується. Поживемо – побачимо.

Андрій Суіменко 

1 коментар до “Ремонт доріг у 2015 році та визначення задач та програми на 2016-17 роки.

  1. Писля выборив дорогу Гадяч-Плишывець можна забуть,прыйдется по новий перекрывать,або пару бензовозив зирвать шоб задумалысь!!!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...