У районі виявили незаконну врізку в конденсатопровід

У районі виявили незаконну врізку в конденсатопровід

У районі виявили незаконну врізку в конденсатопровід

Поділитися новиною

У районі виявили незаконну врізку в конденсатопровідІнформація про виявлення несанкціонованої врізки на межі Гадяцького та Лохвицького районів надійшла до чергової частини Лохвицького райвідділу міліції о 8-й годині 9 жовтня. На місце події виїхали працівники міліції та державної служби з надзвичайних ситуацій.

Попередньо встановлено, що витік відбувається через несанкціоноване пошкодження конденсатопроводу.

У період часу з 4-ї до 8-ї ранку невідомі намагалися викрасти продукти нафтопереробки. На місці події правоохоронці виявили залишений автомобіль ЗІЛ та шланги для перекачування конденсату. Вдалося встановити, що номера на автомобілі не належать вказаному транспортному засобу.

Рятувальні служби вже ліквідували витік продуктів нафтопереробки. Радіус розливу небезпечної речовини становить близько 400-500 метрів.

Правоохоронці проводять першочергові розшукові заходи для встановлення осіб, які налагодили несанкціоновану врізку.

Відомості про подію зареєстровано до журналу Єдиного обліку правопорушень. Вирішується питання про внесення даних до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 292 Кримінального кодексу України (Пошкодження об’єктів магістральних або промислових нафто-, газо-, конденсатопроводів та нафтопродуктопроводів).

УМВС України в Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...