Цьогоріч ми вперше шанували захисників своєї Батьківщини

«Герої нашого часу» - ті, кому довелося у мирний час одягнути військову форму і піти на захист України. Ті, кому замало доземного поклону, простого «спасибі» і слізного «пишаємось». Вони більше ніж просто «герої». Пам’ятаймо про це.

«Герої нашого часу» - ті, кому довелося у мирний час одягнути військову форму і піти на захист України. Ті, кому замало доземного поклону, простого «спасибі» і слізного «пишаємось». Вони більше ніж просто «герої». Пам’ятаймо про це.

Поділитися новиною

«Герої нашого часу» - ті, кому довелося у мирний час одягнути військову форму і піти на захист України. Ті, кому замало доземного поклону, простого «спасибі» і слізного «пишаємось». Вони більше ніж просто «герої». Пам’ятаймо про це. 14 жовтня – День захисника України 

Рік тому в календарі українців з’явилося нове свято. Україна зареклася святкувати день захисника Вітчизни за сусідськими традиціями. Відтак, нарешті, з’явився день, коли по праву можна привітати і дідуся-ветерана, і батька-афганця, і брата – воїна АТО, і сина – солдата строкової служби.

День, коли варто згадати тих, хто на день Перемоги одягає медалі, хто досі береже військову форму, хто з гордістю одягає «фуражку» і переглядає старі армійські фотографії. Коли не гріх зайвий раз подарувати поцілунок чоловіку, який завжди підставить сильне плече, синочку, який уже стає на захист мами…

Тож і редакція «Базар Медіа в Україні» приєднується до всіх побажань, які звучали вчора. Знайте: ми пишаємося вами, наші найдорожчі!

Крім того, саме 14 жовтня,  у день святої Покрови Пресвятої Богородиці,  традиційно відзначається і день створення Української повстанської армії — військово-політичної формації українського визвольного руху.

Ветерани Великої Вітчизняної війни – їх залишилися одиниці… Тож, шануймо дідів і прадідів – живих свідків далекої війни.Воїни-афганці. Колись ці молоді хлопці стали на захист чужої країни - 18-річні, не підготовлені, багато просто з шкільної парти. Більшості тоді навіть не казали, що кидають у пекло безглуздої війни, яка забере понад два мільйони життів. Їх зустрічають із букетами синьо-жовтих квітів, з прапорами і стрічками – новітніх воїнів-захисників, хто нині на межі життя і смерті боронить Україну. Волонтери – ті, хто працюють на лінії вогню. Їхню роботу не варто недооцінювати, адже не кожному під силу піти на ризик і поїхати з гуманітарною допомогою у зону військових дій. Їм, як і воїнам, знайомі звуки пострілів та залпів. Там, на передовій, волонтерів чекають як нікого, бо саме вони везуть найтепліші «привіти» з дому.

 

«Базар Медіа в Україні»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...