Сузір’я талантів

Сузір’я талантів

Сузір’я талантів

Поділитися новиною

Сузір’я талантів29 вересня в ККЗ «Дружба» відбувся літературно-мистецький альбом «Сузіря талантів» (Гадяч у творчості земляків), який представлено на обласний огляд-конкурс роботи закладів культури з організації культурного дозвілля «Ритми культурного життя Полтавщини».

Цікавий та змістовний захід підготували та провели працівники ККЗ та бібліотеки ім. Лесі Українки.

Прибули на свято і гості – члени журі огляду-конкурсу – із Полтави: завідуюча відділу обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи Н. Сорокіна, зав. сектору обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи Н. Семенко, головний бібліотекар з питань зберігання книжкових фондів бібліотек Полтавської області І. Безпалько.

Із вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови РДА С. Бондаренко. Привітали гостей та учасників заходу і найвідоміші таланти Гадяччини Олена Пчілка та Михайло Драгоманов, ролі яких майстерно виконали актори Гадяцького народного театру.

У концертній програмі прозвучали пісні на слова та музику талановитих  митців Гадяччини у виконанні вокальних колективів «Вечірні зорі», «Золоте зерно», «Надвечір’я», «Вікторія», а також дуетів, тріо та солістів. Виступи не залишали байдужими глядачів і винагороджувалися бурхливими оплесками.

Андрій Суіменко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...