У Гадячі згорів будинок, у Вирішальному – сіно

У Гадячі згорів будинок, у Вирішальному – сіно

У Гадячі згорів будинок, у Вирішальному – сіно

Поділитися новиною

У Гадячі згорів будинок,  у Вирішальному – сіно    27 серпня, о 10:19, диспетчеру ДПРЧ-6 ДПРЗ-1 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку.Виїздом на місце події встановлено, що пожежа виникла в житловому будинку з господарською будівлею, розміром 10 х 8 м та 6 х 4 м відповідно,у м. Гадяч, по пров. Кіндратенка, 20, що належить громадянину С., 1975 р.н.

Унаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю господарської будівлі, покрівлю житлового будинку на площі 96 м кв., домашні речі та майно.

Прямий матеріальний збиток складає 150000 гривень, побічний  – 217600 гривень.

Причина пожежі (ймовірна) – коротке замкнення електромережі господарської будівлі.

Пожежа була ліквідована силами двох відділень ДПРЧ-6 ДПРЗ-1 ГУ ДСНС України у Полтавській області на АЦ-40(130)63Б, ДПД ТДВ «Гадяцький елеватор» на АЦ-40(130)63Б, ПСО с. Вельбівка на АЦУ-10(53).

Ігор Моргун, головний інспектор Гадяцького РС ГУ ДСНС України у Полтавській області, ст. лейтенант служби цивільного захисту 

 

28 серпня, о 23:00, у селі Вирішальне Гадяцького району у господарчій будівлі сталася пожежа. Вогнем знищено близько 0,5 тонни сіна та близько 0,3 тонни соломи. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області. Завдяки злагодженим та оперативним діям вогнеборців було врятовано господарчу будівлю та житловий будинок. У гасінні брало участь відділення професійного пожежного посту №12.

ГУДСНС України у Полтавській області 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...