Про призов громадян України на строкову військову службу

Про призов громадян України на строкову військову службу

Про призов громадян України на строкову військову службу

Поділитися новиною

Про призов громадян України на строкову військову службуМіністерство оборони України
ВИТЯГ ІЗ НАКАЗУ
військового комісара Гадяцького районного військового комісаріату
(по стройовій частині)
27.08.2015 м. Гадяч №265 

Про черговий призов громадян України на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2015 року. 

1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу», Указу Президента України від 17.02.2015 № 88/2015 року «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році», з 1 жовтня по 30 листопада 2015 року провести призов громадян України на строкову військову службу.

2. Явці на призовну дільницю Гадяцького району для призову на строкову військову службу підлягають громадяни, 1995 року народження, яким у період чергового призову виповнилося 20 років, а також громадяни, які не досягли 27- річного віку.

3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю Гадяцького району за адресою: м. Гадяч, вул. Гагаріна, 4, районний військовий комісаріат.

4. Призовники, яким надійшла повістка районного військового комісаріату на прибуття до призовної дільниці для проходження призовної комісії, зобов’язані прибути в пункт і в строк, зазначений у повістці.

5. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до районного військового комісаріату в десятиденний строк із початку відповідного чергового призову, мати при собі документи, що засвідчують особу.

6. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Гадяцького району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

7. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

8. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, у тому числі навчальних закладів, незалежно від підпорядкування та форм власності зобов’язані відкликати призовників із відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну комісію.

 

Л.М. Швець, т.в.о. військового комісара Гадяцького районного військового комісаріату, майор

Згідно з.в.к. начальника мобілізаційного відділення Гадяцького районного  військового комісаріату Р.М. Москаленка

LIVE OFFLINE
track image
Loading...