Затримали працівників “Полтаванафтогаз”, які крали газоконденсат

Затримали працівників "Полтаванафтогаз", які крали газоконденсат

Затримали працівників "Полтаванафтогаз", які крали газоконденсат

Поділитися новиною

Затримали працівників "Полтаванафтогаз", які крали газоконденсатУ Гадяцькому районі затримано групу з 5 осіб, які викрадали газовий конденсат

Прокуратурою Полтавщини спільно з працівниками Управління СБУ в області 31 липня, поблизу с. Осняги Гадяцького району, під час викрадення майже 11 м? газового конденсату на території одного з промислових об’єктів НГВУ «Полтаванафтогаз» затримано 5 осіб, двоє з яких є операторами з видобування нафти і газу даного підприємства.

Про це повідомив начальник відділу прокуратури Полтавської області Юрій Розанов.

«Зазначені громадяни завантажували газовий конденсат із промислового обладнання установки попередньої підготовки газу до пластикових ємностей, що були завантажені Затримали працівників "Полтаванафтогаз", які крали газоконденсатв кузови 2 вантажних автомобілів», – розповів прокурор.

За його словами, наразі затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15, ч.3 ст.191 КК України (замах на заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб).

Двом особам обрано запобіжний захід тримання під вартою, іншим – домашній арешт.

Прес-служба прокуратури Полтавської області

1 коментар до “Затримали працівників “Полтаванафтогаз”, які крали газоконденсат

  1. І що?????????????? Один звільниний “за згодою сторін”, інший “захворів”. Це щоб керівники, які не “при ділах” , не постраждали.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...