Місцевий ресторан позбавили ліцензії

images
Поділитися новиною

З метою усунення причин та умов,  що сприяють пияцтву серед неповнолітніх, працівниками сектору кримінальної міліції у справах дітей проводилися оперативно профілактичні заходи на території м. Гадяч.  У ході проведених заходів було встановлено, що18.04.2015 р.  за адресою: м. Гадяч, вул. Зої Космодем’янської, 2-а,  у  ресторані «Срібна Підкова», власником якого є   Гребенник  Галина  Іванівна, було здійснено продаж горілки особам, які не досягли 18 років.

Після чого дані неповнолітні особи, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння,  вчинили  злочин, передбачений ч.1 ст.125 КК України.

Відносно особи, яка здійснила продаж, було складено адміністративний протокол за ч.2 ст.156 КУпАП (порушення правил торгівлі), матеріали направлено на розгляд адміністративної комісії при Гадяцькій міській раді. Відповідно до рішення Гадяцької адміністративної комісії від 16.06.2015 року  на правопорушника накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в сумі 850 грн.

7.07.2015 року  начальнику управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного Управління ДФС у Полтавській області Бондаренко С.В. було направлено подання про вжиття дієвих заходів до фізичної особи-підприємця  Гребенник Г.І., з метою усунення причин та умов, що сприяють пияцтву серед неповнолітніх.  Рішенням останнього ФОП Гребенник Г.І. було позбавлено ліцензії на здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та накладено штраф в сумі 6800 грн.

Сектор кримінальної міліції у справах дітей Гадяцького РВ

1 коментар до “Місцевий ресторан позбавили ліцензії

  1. В такому випадку треба позбавити ліцензії 90% магазинів та “ресторанів” міста 😆

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...