Від вогню врятовано жінку і 2-х свиней

Від вогню врятовано жінку і 2-х свиней

Від вогню врятовано жінку і 2-х свиней

Поділитися новиною

Від вогню врятовано жінку і 2-х свинейЗа тиждень у Гадяцькому районі сталось кілька пожеж.

22 липня, о 17:45, у 5-поверховому житловому будинку Гадяча на першому поверсі сталася пожежа в електророзподільному щитку. Пожежа супроводжувалась сильним задимленням під’їзду.

Вогнем знищено 3 електричні лічильники, кабельні комунікації. Причина пожежі – коротке замкнення електромережі. Урятовано громадянку, передають рятувальники.

У гасінні пожежі брало участь 1 відділення ДПРЧ-6. Працювала ланка ГДЗС у кількості 3-х чол. по 25 хв.

24 липня, о 12:35, у приватній господарчій будівлі с. Веприк виникла пожежа. Загоряння виявили сусіди, які й повідомили о 12:42 службу порятунку про надзвичайну подію. Отримавши сигнал, бійці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини швидко виїхали за вказаною адресою.

Вогнеборці локалізували пожежу о 13:10, ліквідували о 13:45. Вогнем було знищено господарчу будівлю, близько 3 т сіна укосу 2015 року, пошкоджено частину дерев’яного перекриття поруч розташованої господарчої будівлі. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців було врятовано дві господарчі будівлі та 2 свиней від знищення полум’ям.

Травмованих та загиблих немає. За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем при спалюванні сміття господаркою.

26 липня, о 12:00, у с. Плішивець на полі виникла пожежа. Отримавши сигнал, бійці 29-ї державної пожежно-рятувальної частини швидко виїхали за вказаною адресою.

Вогнеборці локалізували пожежу о 12:45, ліквідували о 13:30. Вогнем було знищено пшеницю на корені на площі близько 0,5 га.

Травмованих та загиблих немає. За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

ГУ ДСНС України у Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...