У Лютенці вкрали мопед, а у Вельбівці – ворота

Кримінальна хроніка у період з 7 по 15 червня

Кримінальна хроніка у період з 7 по 15 червня

Поділитися новиною

Кримінальна хроніка у період з 15 по 22 червня 2015 року

15.06 до чергової частини Гадяцького РВ надійшла письмова заява від жителя м. Гадяч про те, що в с. Максимівка місцевий мешканець спричинив йому тілесні ушкодження. По даному факту вирішується питання про відкриття кримінального провадження за  ч.1 ст.125 КК України.

Також у цей день до Гадяцького РВ від  ТОВ «Стандарт-Агро» надійшло повідомлення про те, що в ніч з 13 на 14 червня 2015 року в с. Рашівка Гадяцького району з території МТФ  невідомі особи скоїли крадіжку плівки для укривання сінажу та силосних споруд. По даному факту вирішується питання про відкриття кримінального провадження за  ч.1 ст.185 КК України.

Цього ж дня до чергової частини Гадяцького РВ по тел.. «102» надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги Гадяцької ЦРЛ про те, що поблизу с. Розбишівка Гадяцького району сталася ДТП. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що дана ДТП сталася за участю жителя с. Рудикове та жителя с. Островерхівка Гадяцького району, які їхали на мікроавтобусі. Водій  не впорався з керуванням та допустив з’їзд в кювет.  Вищевказані громадяни  отримали тілесні ушкодження і були доставлені до Гадяцької ЦРЛ .

16.06 правоохоронцями Гадяцького РВ у с. Рашівка  було затримано автомобіль, під керуванням житель с. Піски Лохвицького району, який перевозив брухт чорних металів без відповідних документів на вантаж. По даному факту вирішується питання про відкриття кримінального провадження за  ч.1 ст.213 КК України.

Цього ж дня до чергової частини Гадяцького РВ по телефону надійшло повідомлення від жительки м. Гадяч про те, що в ніч на 16.06.2015 року невідома особа проникла до її гаражного приміщення, звідки скоїла крадіжку ТМЦ. По даному факту відкрито кримінальне провадження за  ч.3 ст.185 КК України.

Також у цей день до чергової частини Гадяцького РВ звернувся мешканець м. Гадяч про те, що 10.06 поточного року невідома особа, під приводом продажу мотоцикла через мережу Інтернет (сайт «Сландо»), шахрайським шляхом заволоділа його грошима в сумі 980 грн, які він перерахував на рахунок «ПриватБанку». По даному факту вирішується питання про відкриття кримінального провадження за  ч.1 ст.190 КК України.

17.06 до чергової частини Гадяцького РВ по телефону «102» від чергового лікаря Гадяцької ЦРЛ надійшло повідомлення про те, що в приймальне відділення за допомогою з тілесними ушкодженнями звернувся мешканець м. Гадяч, які йому спричинив місцевий житель.          Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за  ч.1 ст.125 КК України.

19.06 до Гадяцького РВ надійшло повідомлення від жительки с. Плішивець про те, що 18.06.2015 року за місцем проживання її чоловік, наніс їй тілесні ушкодження. По даному факту відкрито кримінальне провадження за  ч.1 ст.125 КК України.

20.06 дільничними інспекторами Гадяцького РВ, у ході проведення операції «Мак-2015», на території домогосподарства одного із жителів с. Лисівка було виявлено та вилучено незаконний посів рослин в кількості 22 шт., за ознаками схожих на рослини коноплі.          Рослини вилучено та направлено на експертизу. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за  ч.1 ст.310 КК України.

Також у цей день до чергової частини Гадяцького РВ від жительки с. Веприк Гадяцького району надійшла письмова заява про те, що 19.06.2015 року за місцем її проживання співмешканець наніс їй тілесні ушкодження. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за  ч.1 ст.125 КК України.

20.06 до Гадяцького РВ від жительки с. Лободине Гадяцького р-ну надійшла заява про те, що в с. Вельбівка Гадяцького р-ну невідома особа з належного їй нежилого домогосподарства скоїла крадіжку металевих воріт. По даному факту відкрито кримінальне провадження за  ч.1 ст.185 КК України.

Також у цей день до чергової частини Гадяцького РВ по тел. «102» від жителя с. Рашівка Гадяцького району надійшло повідомлення про те, що невідомі особи зі складського приміщення, яке розташоване біля належного йому магазину, скоїли крадіжку кормів для домашньої птиці. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за  ч.3 ст.185 КК України.

Цього ж дня до чергової частини Гадяцького РВ по тел. «102» від жительки с. Педоричі Гадяцького району надійшло повідомлення про те, що 20.06.2015 року в с. Педоричі

невідома особа проникла до житлового будинку заявниці, звідки скоїла крадіжку грошових коштів. По даному факту відкрито кримінальне провадження за  ч.3 ст.185 КК України.

21.06 до чергової частини Гадяцького РВ із заявою звернулася жителька м. Гадяч про те, що 20.06.2015 року за місцем її проживання співмешканець вчинив сварку та наніс їй тілесні ушкодження. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за  ч.1 ст.125 КК України.

Також у цей день до чергової частини Гадяцького РВ надійшло повідомлення від жительки с. Лютенька Гадяцького р-ну про те, що 21.06.2015 року в період з 00-ї години по 03 годину невідома особа незаконно заволоділа її мопедом, який знаходився на подвір’ї господарства. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за  ч.1 ст.289 КК України.

Співробітниками Гадяцького РВ проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню осіб, що скоїли вищевказані злочини.

За вищевказаний період працівниками Гадяцького РВ притягнуто до адміністративної відповідальності 19 осіб.

І. Ященко, ст. інспектор по РН та ГФ Гадяцького РВ УМВС, капітан міліції

1 коментар до “У Лютенці вкрали мопед, а у Вельбівці – ворота

  1. Доброго дня! Останнім часом почастішали випадки шахрайства.
    Ні в якому разі не слід погоджуватися на попередню оплату на банківську картку продавця, якого ви не знаєте. Ми рекомендуємо особисто зустрічатися з продавцем та розраховуватися за товар після того, як побачите його. Якщо потрібна доставка, рекомендуємо користуватися послугою післяплати.
    Будь ласка, ознайомтеся з основними правилами безпеки при угодах купівлі-продажу: http://olx.ua/bezopasnost/
    Якщо ви постраждали від дій шахрая, будь ласка, надішліть інформацію, що підтверджує факт шахрайства, до служби підтримки OLX http://olx.ua/contact/ Це можуть бути скани переписки, чеків тощо. Такі дані нададуть підстави для блокування користувача. Ми також наполегливо рекомендуємо звертатися до правоохоронних органів. Після їх офіційного запиту, ми надамо всю необхідну інформацію про підозрюваного шахрая для розслідування.
    Офіційна підтримка Olx

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...