ENGLISH BRIDGE – це просто клас!

ENGLISH BRIDGE – це просто клас!

ENGLISH BRIDGE – це просто клас!

Поділитися новиною

ENGLISH BRIDGE – це просто клас!Другого червня шкільний мовний загін «English Bridge» розпочав свою роботу. Мета даного загону – популяризація іноземної мови, підвищення мотивації учнів до її вивчення, формування комунікативної компетенції, розвиток творчого потенціалу кожного гімназиста. Саме тому вперше в Гадяцькій гімназії імені Олени Пчілки 17 гімназистів мають змогу активно відпочивати, вивчаючи іноземні мови (англійську та німецьку) з учителями-предметниками, а саме: О. Шаманською, Т. Мироненко, К. Строкань та А. Волошиною.

ENGLISH BRIDGE – це просто клас!Заняття проводяться переважно на свіжому повітрі, в ігровій формі, з широким використанням інтерактивних форм (робота в парах, групах, командах тощо). Кожний день присвячується відповідній темі. Усі учасники мовного загону мають можливість продемонструвати свої знання іноземної мови з певної теми, а також взяти активну участь в інтерактивних вправах, рухливих іграх та фізкультхвилинках на природі.

Переповнені приємними та незабутніми враженнями, гімназисти з нетерпінням чекають наступного літа, щоб отримати нові знання та використати їх на практиці в майбутньому.

Гадяцька гімназія імені Олени Пчілки

LIVE OFFLINE
track image
Loading...