Ліцей відкриває двері

Ліцей відкриває двері

Ліцей відкриває двері

Поділитися новиною

Ліцей відкриває дверіДПТНЗ «Професійний аграрний ліцей» с. Веприк Гадяцького району оголосив набір учнів на 2015-2016 навчальний рік.

Ще 17 квітня  у ліцеї відбувся День відкритих дверей. Участь у заході взяли учні Гадяцького та Охтирського районів. Удруге двері відчинялися для абітурієнтів 14 травня – до навчального закладу завітали учні Лохвицького та Зіньківського районів.

Абітурієнтів ознайомили з історією навчального закладу, професіями, за якими ПАЛ здійснює підготовку робітничих кадрів, та досягненнями навчального закладу, провели невеличку екскурсію.

Ліцей відкриває дверіВиставкою учнівських виробів зустрів гостей ковальський цех, де вони мали змогу побачити, яким податливим може бути звичайний метал. На майстер-класі зі зварювання абітурієнти поринули в таїну зварювання металів, а в майстерні-магазині кожен мав змогу відчути  ввічливість і компетентність дівчат-продавців. Запахом розсади помідорів та зелені привабила до себе відвідувачів і лабораторія-теплиця, яку доглядають овочівники. Тож запрошуємо усіх бажаючих.

В. Оніпко, заступник директора з навчально-виробничої роботи 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...