Дорожний бум!

Фото використані з сайту РДА.

Фото використані з сайту РДА.

Поділитися новиною

Фото використані з сайту РДА.Цьогорічний травень можна по праву назвати місяцем «драйвень», особливо для водіїв, які й досі не натішаться частковим (і не тільки) ремонтом доріг. А суцільне покриття на деяких вулицях взагалі здивувало містян, мовляв, «Гадяч такого давно не бачив».

– Я навіть спеціально виїжджаю на Тельмана, аби проїхатися по рівненькому, послухати, чи нічого не барахлить, – посміхаючись, розповідає житель міста Віктор.

Він, як і більшість водіїв, помітили, що й у сільській місцевості також підлатали автошляхи.

Як і обіцяли, пропонуємоза місяць зведений звіт по ремонту доріг. 

Міська та сільські ради запланували видатки на проведення робіт із ремонту доріг у 2015 році в сумі 11113,1 тис. грн (у тому числі за рахунок соціальних угод – 262,0 тис. грн), із них на капітальний – 8340,5 тис. грн.

За рахунок коштів сільської ради в селі Петрівка-Роменська, по вул. Першотравнева, проведено 498 кв. м капітального ремонту на суму 44,446 грн та поточний ремонт вул. Ватутіна, вул. Пігіди – на суму 25,905 грн.

У селі Римарівка (за кошти сільського бюджету) завершено поточний ремонт доріг на загальну суму 90,0 тис. грн. Проведено грейдерування доріг по вул. Шкільна – 763 кв. м на суму 24,0 тис. грн; вул. Мічуріна прогрейдеровано 368 кв. м на суму 32,0 тис. грн; вул. Чапаєва зроблено 350 кв. м на суму 3,0 тис. грн; по вул. Шевченка засипано щебінь на 432 кв. м на суму 20,0 тис. грн. Також зроблено поточний ремонт по вул. Макаренка (159 кв. м) та по вул. Л.Українки (318 кв. м) на суму  8,0 тис. грн та 3,0 тис. грн відповідно.

За рахунок коштів сільської ради в селі Сватки підрядною організацією ТОВ «МІБ» проведено поточний ремонт вул. Комуністична. Було зроблено улаштування вирівнювального шару покриття  на 345 кв. м загальною сумою 99,0 тис. грн.

У селі Сари (за кошти сільського бюджету) підрядною організацією Гадяцька філія ПАТ «Облшляхрембуд»  завершено поточний ремонт вулиць на загальну суму 216,7 тис. грн. Засипано щебінь по вул. Огородня протяжністю 500 м на суму 50011 грн. По вул. Петровського  зроблено поточний ремонт дороги протяжністю 600 м на суму 99999 грн. У с. Малі Будища по вул. Полтавська засипано щебінь протяжністю 400 м на суму 66650 грн.

У Гадячі за кошти міського бюджету відремонтовано 3,2 тис. кв. м дорожнього покриття по вул. 10-річчя Конституції України (ІІ черга), кошторисна вартість – 998,0 тис. грн. Також капітальний ремонт цієї дороги включено до плану робіт з ремонту та утримання автомобільних доріг. Отже, можемо розраховувати на 500 тис. грн із обласного бюджету.

Проведено капітальний ремонт вул. 50 р. Жовтня – 1,6 тис. кв. м, кошторисна вартість – 360,5 тис. грн; поточний ремонт доріг по вул. Шевченка, Гетьманська, Драгоманова, Л. Українки, пл. Соборна. Усього відремонтовано близько 1,0 тис. кв. м. (За інформацією звіту голови РДА на сесії районної ради).

***

Щотижня на сайті райдержадміністрації, а також у соцмережах з’являється довідка про хід виконання проведення ремонтних робіт на вулицях і дорогах комунальної власності району.

Тож, станом на 7 травня «завершені ремонтні роботи в селі Рашівка по вул. Верхній Поділ. Роботи виконувала підрядна організація Гадяцька філія ПАТ «Облшляхрембуд». Зокрема, проведено капітальний ремонт, протяжністю 150 м (750 кв. м) на суму 82530 грн.

Проводилися роботи і в с. Березова Лука – підрядною організацією ТОВ «МІБ»  завершено поточний ремонт вулиць 10 р. Жовтня, Спортивна, Підлісна, братів Троянів на суму 299,99 тис. грн.

У Краснознаменській сільській раді завершено поточний ремонт доріг на суму 120,0 тис. грн. По вул. Кузнєцова зроблено 280 кв. м поточного ремонту на суму 25148 грн, по вул. Набережна Хорола – 900 кв. м на суму 94852 грн. Роботи виконувала підрядна організація ТОВ «МІБ».

Також проводяться ремонтні роботи в Плішивецькій сільській раді. Роботи виконувала підрядна організація Гадяцька філія ПАТ «Облшляхрембуд». Зроблено поточний ремонт вулиці Першотравнева. Відремонтовано 2,55 тис. кв. м (протяжністю 500 м) на суму 98433 грн. Та провулок Першотравневий, протяжністю 400 м (1,0 тис. кв. м) на суму 60202 грн.

Активно продовжуються роботи по ремонту доріг і в м. Гадяч. Уже завершено проведення другої черги капітального ремонту по вул. 10-річчя Конституції України та виконувалися роботи по капітальному ремонту вул. 50 р. Жовтня. Роботи виконувала підрядна організація  ТОВ «Лубенське ШБУ-9».

Поточний ремонт вулиць здійснювала організація ПП «Океан». Зокрема, проведено ремонт вулиць Драгоманова, Л. Українки, Гетьманська, Шевченка, площі Соборна. На даний час розпочалися роботи по капітальному ремонту вул. Тельмана. Проводилась підготовка дорожнього полотна (вирівнювання, засипання ям тощо).

Станом на 14.05.2015 року  у районі продовжується проведення робіт по ремонту доріг комунальної власності. У Гадячі проводилися роботи по капітальному ремонту вул. 50 р. Жовтня.

Завершені ремонтні роботи в селі Березова Лука. Також філією «Гадяцький райавтодор» ДП «Полтавський облавтодор» виконуються ремонтні роботи на відрізках Гадяч – Зіньків та Гадяч – Лохвиця».

Станом на 21.05.2015 рокузавершені ремонтні роботи в селі Краснознаменка. Також проводяться ремонтні роботи в Плішивецькій сільській раді. Активно продовжуються роботи по ремонту доріг у м. Гадяч.

28.05.2015рокуу Гадячі продовжуються роботи по капітальному ремонту вул. Тельмана.  

Завершені ремонтні роботи в селі Біленченківка. Роботи виконувала підрядна організація ТОВ «МІБ». Зокрема, проведено поточний ремонт  вулиць Гагаріна та Фрунзе.  

Також підрядною організацією ТОВ «МІБ» зроблено поточний ремонт вулиць Ватутіна та Новоселівка в с. Ціпки. Підрядна організація Гадяцька філія ПАТ «Облшляхрембуд» провела поточний ремонт дороги в с. Бобрик. Зокрема, було зроблено ямковий ремонт по вул. Дігтяря.

Філією «Гадяцький райавтодор» ДП «Полтавський облавтодор» виконані ремонтні роботи (ліквідовано ямковість) на відрізку автомобільної дороги загального користування місцевого значення ГадячЛиповаДолина.

До речі, хороша дорога не всім у радість. Гадячани-пішоходи скаржаться, що «окрилені» водії, не стримуючи емоцій, женуть на високих швидкостях. Відтак ігнорують і пішоходні переходи, і небезпечні повороти. Тож, шановні водії, дивіться, щоб якась «пригода» раптом не нагадала, як треба рухатися в межах населеного пункту. А для охочих «поганяти», може б, організували змагання зі стрітрейсингу?

Підготувала Олена Савченко 

9 коментарі до “Дорожний бум!

  1. Был на этих выходных в Гадяче, и вынужден признать, что хуже дорог нигде в Украине не видел! Даже после “ремонта”, я просто в шоке, я не пойму, местные чиновники, что на работу на вертолетах летают? Стыд и позор! А ещё и признали городом областного значения! А вы почему то в своих статьях их выхваляете…

  2. Прочитав інформацію про виконаний ремонт доріг і коментар. Ні! Не можемо без істерик.

  3. Гіршої дорги як в кінці села Касна Лука в районі немає чому не ремонтують, можливо тому, що там живе, хазяїн села, голова райради Нікітенко, і жде зими.

  4. Та зробіть нормальну дорогу блін .Ціни на бензин та ще й дороги просто іздівательство .Їдеш біля малого круга пішоходи обганяють ,як це називається? 🙁

  5. “Як сам себе не похвалиш, як обпльований сидиш!!!” Коли б цей ремонт задовольнив людей, вони б самі про це повідомили. На даний час читаю тільки негативні відгуки!!! Мабуть щось не так??????

  6. Да. Згоден. Хай ще по тренуються цементом латать, а потім до асфальту руки тягнуть.

  7. Це бізнес. Не переймайтеся так. Ви поговорите та й затихните, а комусь сім’ю годувати. Будь поблажливими до ближніх!

  8. Харош. Треба побиті колеса принести до їхніх кабінетів та нагадати після яких подій вони свої жопу в зручні крісла повсажували

  9. Не потрібно. Вони і ці колеса продадуть. Комерційна жила на литце. 😆 😆 😆 Леніна ж продали!!!!! Хай йому не ладне

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...