Допомога у вирішенні проблем

Допомога у вирішенні проблем

Допомога у вирішенні проблем

Поділитися новиною

Допомога у вирішенні проблемМинулого тижня по зверненню гадячанина М.Я. Остапенка, який проживає по вул. Гетьманська,  49, комісія в складі депутатів Гадяцької міської ради Олександра Валентиновича Товстого та Алли Володимирівни Саченко провели обстеження даного будинку.

Житель першого під’їзду скаржився, що у даному будинку майданчик при вході в під’їзд дуже високий (а саме 22 см). Це створює мешканцям певні незручності, так як у будинку проживають люди похилого віку, для них це дуже висока сходинка.

У четвертому під’їзді будинку №49, на п’ятому поверсі, квартири №37 та №38 під час дощу заливає вода. Увесь коридор у патьоках. У квартирі № 37 в  коридорі та туалеті висока вологість, цвіль на шпалерах, у квартирі №38 в туалеті відпала керамічна плитка, волого і цвіль у кутках.

Майданчик, де стоять сміттєві баки, перебуває у неналежному стані, деякі колеса зіпсовані, і взагалі баки знаходяться на такій висоті, що літнім людям незручно ними користуватися.

Після огляду комісія виявила: майданчик біля першого під’їзду будинку №49 потребує капітального ремонту, згідно з будівельними нормами. Над квартирами №37 та №38 п’ятого під’їзду потрібно відремонтувати дах.

Сміттєві баки слід поставити ближче до бордюри, щоб усім було зручно ними користуватися.

Даний акт обстеження буде передано у відповідні служби та комунальні підприємства для подальших перевірок та усунення незручностей і невідповідностей.

Сподіваємось, комунальні служби міста звернуть увагу на даний випадок і надалі не допускатимуть подібних помилок.

«Базар Медіа в Україні»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...