Прийом громадян начальником міліції

Прийом громадян начальником міліції

Прийом громадян начальником міліції

Поділитися новиною

Прийом громадян начальником міліції14 травня поточного року в приміщенні Мартинівської сільської ради відбувся виїзний прийом громадян начальником Гадяцького районного відділу міліції, на який були запрошені і представники місцевих засобів масової інформації.

Спочатку Віталій Ботвина обговорив із сільським головою Миколою Гавришем та керівником ПАТ «Гадяцьке бурякогосподарство» Олександром Суханем загальну ситуацію в населеному пункті.

Олександр Сухань звернувся до начальника міліції з проханням, по можливості, виділити дільничного інспектора, який буде обслуговувати лише одну Мартинівську сільську раду і проживатиме на її території.

Дане побажання Віталій Ботвина взяв на контроль і пообіцяв у найкоротший термін переглянути дільниці обслуговування дільничних інспекторів та прийняти відповідне рішення. Поспілкуватися з керівником районного відділу міліції завітав і житель с. Морозівщина, якого вкрай стурбувало питання щодо незаконного вилову риби з водоймища, розташованого на території сільської ради. Віталій Олегович надав ґрунтовні пояснення щодо можливого вирішення проблеми та повідомив контактні телефони, за якими кожен зможе в будь-який час звернутися за допомогою.

Наголосимо, що начальник Гадяцького РВ завітав і до Веприцької сільської ради, адже його зацікавила публікація в тижневику «Базар Медіа в Україні» щодо «молочної проблеми». Тому головний міліціонер вирішив особисто поспілкуватися з активістами села і розібратися в даній ситуації. Завдяки секретареві Веприцької сільської ради правоохоронцям вдалося поговорити з небайдужими громадянами і вникнути в дану проблему. Начальник міліції запевнив, що не допустить на території Гадяцького району, і особливо Веприка, ніяких протиправних діянь, а дане питання постійно триматиме на контролі. І наголосив, що в разі виникнення будь-яких проблем слід відразу зателефонувати до міліції. 

І. Ященко, ст. інспектор по РН та ГФ Гадяцького РВ УМВС, капітан міліції 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...