«День Європи в Україні»

«День Європи в Україні»

«День Європи в Україні»

Поділитися новиною

«День Європи в Україні»15 травня  у приміщенні ККЗ «Дружба» працівники Гадяцького РБК спільно з працівниками Гадяцької ЦБС влаштували  літературно-музичний калейдоскоп під назвою «День Європи в Україні».

Дійство розпочалося із флешмобу, організованого учнями міських шкіл. Далі, уже в кіноконцертному залі,  глядачі змогли хоч і уявно, але все ж подорожувати європейськими країнами, ознайомитись з історичними, архітектурними, культурними пам’ятками держав, прослухати музичні композиції, притаманні тій чи іншій країні.

«Відзначаючи цей день, ми підтверджуємо своє прагнення стати частиною євроспільноти. Ми демонструємо, що бути повноправним членом Євросоюзу – це не тільки державна політика, а щире бажання українців. І цей вибір є вільним і усвідомленим!» – наостанок наголосили організатори.

Оксана Кириченко

Фото Надії Гузь

5 коментарі до “«День Європи в Україні»

  1. Еще и день всякой хрени начали отмечать,нет слов.

  2. [quote name=”Сергей”]Еще и день всякой хрени начали отмечать,нет слов.[/quote]
    А ты походу азиат?

  3. Конечно, надо ведь после школы трудоустраиваться, а в Европе можно унитазы мыть или в Италию проститутками Ну кому как повезет 😉

  4. [quote name=”Oleg”]Конечно, надо ведь после школы трудоустраиваться, а в Европе можно унитазы мыть или в Италию проститутками Ну кому как повезет ;-)[/quot[quote name=”Oleg”]Конечно, надо ведь после школы трудоустраиваться, а в Европе можно унитазы мыть или в Италию проститутками Ну кому как повезет ;-)[/quote]
    видел ваших наташек,недорого задорно 😀

  5. А хто в темі,день Європи святкують у Хорватії,чи Чорногорії?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...