У Гадячі підписали меморандум із Федерацією мас-рестлінгу України.

У Гадячі підписали меморандум із Федерацією мас-рестлінгу України.

У Гадячі підписали меморандум із Федерацією мас-рестлінгу України.

Поділитися новиною

У Гадячі підписали меморандум із Федерацією мас-рестлінгу України.Ось уже кілька років у районі проводяться «Богатирські ігри». Із кожним фестивалем спорту і сили захід стає масовішим і показовішим. А ще розширює свої кордони, адже участь у змаганнях беруть богатирі з інших районів.

Цьогорічні ігри вийдуть на новий рівень, адже 6 травня в ККЗ «Дружба» був підписаний Меморандуму між Гадяцькими РДА, райрадою та Федерацією мас-рестлінгу України. Мета документу – подальший розвиток співпраці в галузі спорту, його становлення на шлях гармонійного розвитку людини, сприяння розвитку мирного суспільства.

Отже, заручившись підтримкою поважних стронгменів Полтавщини, а саме президента Федерації мас-рестлінгу України майстра спорту України з пауерліфтингу, віце-чемпіона командного кубка України з богатирського багатоборства 2014 року Валерія Нодарієвича Газаєва, «Богатирські ігри» набудуть нового змісту. Всеукраїнські змагання силачів відбудуться у Полтаві. 20 червня проведуть 1-ий етап командного кубку України.

Меморандум закріпили не лише підписами, а й продемонстрували показові виступи команди спортсменів Полтавщини, яку представляли: майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу, 3-кратний чемпіон України з пауерліфтингу Віктор Мариненко; майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу, чемпіон Європи з пауерліфтингу Геннадій Чіпко; кандидат у майстри спорту України, фіналіст командного кубка України зі стронгмену Володимир Левченко.

Стронгмени виконали силові вправи зі станової тяги 305 кг, перенесення балонів по 120 кг і піднімання гантелі 70 кг.  

Почесними гостями заходу були голови Миргородської, Лохвицької, Зіньківської та Шишацької райдержадміністрацій.

Олена Савченко

Фото М. Величка

LIVE OFFLINE
track image
Loading...