«Рок-оборона» – вихід на новий рівень

«Рок-оборона» – вихід на новий рівень

«Рок-оборона» – вихід на новий рівень

Поділитися новиною

«Рок-оборона» – вихід на новий рівень… За тиждень до 9 травня афіші по всьому місту «запрошували» на «Рок-оборону». І таки на День Перемоги пляжний «Sun-City» зібрав чимало людей. І що цікаво – різного віку. Рок-музика об’єднала батьків і дітей, та й послухати всім було що. 9 місцевих гуртів цілий вечір розважали гадячан. Акція «Рок-оборона» проходила  зі збором коштів для підтримки земляків – воїнів АТО.

Подібний захід уперше провели восени. До цьогорічної «Рок-оборони» готувалися цілу зиму. Про це та інше ми поговорили з організатором акції, лідером гурту «Самальоти» Андрієм Шияном.

– Минулого разу ми зібрали близько 2 тисяч гривень. Ці кошти передали особисто в руки пораненим воїнам АТО – Володимиру Доносу та Геннадій Пономаренку. Тепер ми збираємося поїхати до наших  хлопців на Схід із концертом, тож виручені кошти підуть на поїздку і передачі. Із порожніми руками не поїдеш!

Також, за словами організатора, цей захід спрямований на розвиток рок-музики в Гадячі.

– Дякуємо всім за підтримку: і власнику «Sun-City», і ГО «Народна рада», і місцевому самоврядуванню, а також гадяцьким козакам за патрулювання, – говорить музикант.

Як відпочивали гадячани, дивіться на фото.

Олена Савченко

{gallery}2015/19/rb{/gallery}

LIVE OFFLINE
track image
Loading...