Тиждень «Позитиву»

Життя – найвища цінність

Життя – найвища цінність

Поділитися новиною

Життя – найвища цінністьЖиття – найвища цінність.

Для кожної людини воно неповторне, таємниче, сповнене глибоких переживань, солодке, як мед, і гірке, як полин, переплетене білими і чорними смугами. Людина не має права позбавити себе життя. Це великий гріх, прояв слабкості, легкодухості, розчарування. Життя – це безцінний дар, який людина одержує при народженні. Цінуйте цей дар!

У період з 6 по 10 квітня в Краснознаменській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проходив тиждень «Позитиву», протягом якого педагогічний колектив проводив заходи на формування позитивного ставлення до життя. Розпочали тиждень акцією «Ми за МИР», де учасникам навчально-виховного процесу було запропоновано створити плакат, використовуючи метелики. В акції взяли участь учні 1-11 класів, педагогічний колектив школи, обслуговуючий персонал навчального закладу, батьки, а також працівники ДНЗ «Джерельце» Краснознаменської с/р.

Класоводи і класні керівники провели виховні години з учнями 1-4 класів на тему «Що я ціную у житті», з учнями 5-8 класів – «Усі діти мають право на любов та піклування», а з учнями 9-11 класів – «Як стати особистістю».

Протягом тижня проходила акція? «Сонце сховане в кожному» та виставка фотографій «Я? обираю життя». Із учнями 1-4 класів вожаті та учнівське самоврядування проводили «Веселі перерви».

І як підведення підсумку в кінці тижня провели захід «Життя прекрасне», в якому активну участь узяли: учениці 5 класу Карина Зайцева, Любов Заколодяжна, Ангеліна Лукашенко, Валерія Хименко, учениця 7 класу Юлія Курилко, учениці 8 класу Іра Кавун, Ольга Урасова та учениці 11 класу Яна Братішкіна, Анастасія Кладова і Богдана Шевченко.

Н. Панова, соціальний педагог / практичний психолог Краснознаменської школи

LIVE OFFLINE
track image
Loading...