Начальник Гадяцької міліції прозвітував про роботу райвідділу за 10 днів

Начальник Гадяцької міліції прозвітував про роботу райвідділу за 10 днів

Начальник Гадяцької міліції прозвітував про роботу райвідділу за 10 днів

Поділитися новиною

Начальник Гадяцької міліції прозвітував про роботу райвідділу за 10 днів«Довіра громадян – це найважливіше у роботі правоохоронці», – так вважає новопризначений начальник районного відділу міліції Віталій Ботвина і сподівається, що максимальна відкритість, наполегливість та сумлінна праця допоможуть змінити ставлення населення до міліції. Саме тому він вирішив через засоби масової інформації прозвітувати перед  мешканцями району про роботу райвідділу за десять днів під його керуванням.

Після призначення на посаду Віталій Олегович відразу ж оцінив криміногенну обстановку в районі та забезпечення охорони громадського порядку на території обслуговування.

Провів ряд оперативних нарад із особовим складом підпорядкованого йому підрозділу.

Познайомився з дільничними інспекторами міліції, адже саме вони у своїй діяльності найбільше контактують з людьми, і від ефективності їх роботи у великій мірі залежить суспільна думка громадян про працівників органів внутрішніх справ. Тому начальник звернувся до своїх підлеглих із проханням відповідально поставитися до проведення заходів по відвідуванню помешкань громадян і особливу увагу приділяти відвідуванню осіб похилого віку, адже дуже часто через свою доброту та довірливість вони стають жертвами шахраїв та інших злочинців.

Не залишилася осторонь і проблема розповсюдження наркотиків на території району. Тож результат не забарився. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками ВДАІ по обслуговуванню Гадяцького району спільно із працівниками сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Гадяцького РВ 9 квітня поточного року було зупинено автомобіль, під керуванням місцевого мешканця, у ході огляду якого було виявлено та вилучено наркотичну речовину, а 12 квітня співробітниками карного розшуку в одного з жителів Гадяча провели огляд будинку, де було виявлено та вилучено ємність із наркотичною речовиною.

Ще одне актуальне питання, яке зацікавило головного міліціонера, – це протидія продажу неповнолітнім алкоголю та цигарок. Він наголосив, що даний напрямок знаходиться на жорсткому контролі як з боку обласного керівництва, так і на місцях. Необхідно постійно проводити відпрацювання торгівельних закладів щодо недопущення продажу дітям алкоголю, а «нечистих на руки» продавців притягувати до відповідальності.

Співробітниками кримінальної міліції у справах неповнолітніх Гадяцького РВ 10 квітня було проведено рейд по торгівельних закладах, що розташовані на території Березоволуцької сільської ради, і встановлено, що продавець одного з магазинів продала неповнолітньому алкогольні напої та тютюнові вироби. На дану громадянку було складено адміністративний протокол по ст. 156 ч.2 КУпАП (порушення правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами), рішення по якому буде приймати адміністративна комісія при виконавчому комітеті сільської ради.

7 квітня в ході проведення оперативно-розшукових заходів на території  Гадяцького району правоохоронцями було встановлено, що двоє неповнолітніх жителів Гадяча проникли до приміщення СТО, яке розташоване поблизу села Біленченківка Гадяцького р-ну, звідки скоїли крадіжку запасних частин до легкових автомобілів та металевих деталей із кольорових металів.

10 квітня було встановлено, що 20-річний молодик у кінці березня поточного року скоїв крадіжку мобільного телефону з кишені куртки неповнолітнього місцевого мешканця.

Звернув начальник міліції увагу і на серію шахрайств, що здійснюються на території району, та ще раз порадив громадянам бути вкрай обачними і не давати шахраям ввести їх в оману.

Наголосив і на необхідності проведення відпрацювань територій сільських рад району з метою виявлення правопорушень та розкриття злочинів.

10 квітня працівниками сектору дільничних інспекторів міліції Гадяцького РВ у ході проведення відпрацювання території Великобудищанської сільської ради було встановлено, що двоє жителів даної сільської ради викрали листи шиферу в кількості 13 шт., із даху приміщення нежилого домогосподарства, що належить пенсіонеру, та з місця скоєння вказаного злочину зникли, чим завдали матеріальних збитків на суму близько 650 грн. Також у цей день під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання території міста Гадяч від небайдужих громадян надійшло інформація, у ході перевірки якої  працівниками Гадяцького РВ спільно із працівниками ВДАІ з обслуговування Гадяцького р-ну, було встановлено, що двоє місцевих жителів по вул. 10 років Конституції України, на місці будівництва проїзної частини автодороги на власному автомобілі з причепом скоїли крадіжку щебеню в кількості 590 кг.

По всіх вище вказаних фактах вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Інна Ященко, старший інспектор по роботі з населенням Гадяцького РВ УМВС,

капітан міліції 

1 коментар до “Начальник Гадяцької міліції прозвітував про роботу райвідділу за 10 днів

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...