Крадії щебеню з «нової» дороги

Крадії щебеню з «нової» дороги

Крадії щебеню з «нової» дороги

Поділитися новиною

Крадії щебеню з «нової» дорогиПрацівниками відділення ДАІ з обслуговування Гадяцького району затримано автомобіль «Volkswagen Passat», під керуванням 34-річного місцевого мешканця. У ході перевірки з’ясували, що водій перевозив 590 кілограмів щебеню, який він викрав із будівництва автодороги на одній із вулиць міста разом зі своїм 35-річним товаришем.

Інспектори ДАІ передали автомобіль із причепом, вантажем та водієм працівникам слідчо-оперативної групи Гадяцького райвідділу міліції.

Розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального Кодексу України (санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк).

 

Викрав авто, щоб покататись   

12 квітня у місті Зіньків працівники ДАІ з обслуговування Зіньківського району затримали автомобіль ВАЗ-2106, під керуванням 56-річного мешканця Гадяцького району. Чоловік, як виявилось, скоїв незаконне заволодіння цим автомобілем у селі Великі Сорочинці Миргородського району.

Сам водій пояснив правоохоронцям, що машину він узяв, щоб покататися. На 37-у кілометрі автодороги Гадяч – Опішня затриманий потрапив у дорожньо-транспортну пригоду з автомобілем ВАЗ-2172, під керуванням 24-річного мешканця Карлівського району. Викрадач з місця пригоди зник у напрямку міста Зінькова.

Інспектори ДАІ затримали автомобіль та водія за 20 хвилин після скоєного.

Крім того, правоохоронці з’ясували, що затриманий чоловік розшукується Гадяцьким районним відділом міліції за крадіжку.

Автомобіль та водій передані слідчо-оперативній групі Зіньківського районного відділу для подальшої перевірки. 

УДАІ УМВС України в Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...