Захищали звання « народного»хору

Захищали звання « народного»хору

Захищали звання « народного»хору

Поділитися новиною

Захищали звання « народного»хоруНе один десяток років при Сарському Будинку культури діє народний аматорський хор. Це звання цілком заслужене, оскільки керувати таким колективом в основному тільки на авторитеті та ентузіазмі ой як непросто. Та це вдається успішно адміністрації та директору СБК В.Давиденку. керівнику народного хору М.Вітіненку, художньому керівнику Л.Кіяшко, при підтримці сільського голови О.Виноградова. Не так часто всім колективом, а він найчисельніший серед сільських, доводиться виступати на рідній сцені, але вже коли заспівають, то байдужим не залишається ніхто.

На звітний огляд художньої самодіяльності художніх колективів та аматорів сцени, а він проводиться щорічно, підібрали різноплановий репертуар: сольні виступи, дуети, квартет, художня декламація у поєднанні із хоровим співом. А на районній сцені кіноконцертного залу «Дружба» 4 квітня при захисті звання «Народний» звучали у виконанні хору пісні патріотичного змісту.

Історія і сценічне життя пісні «А льон цвіте» сягає ще часів Великої Вітчизняної війни, а слова: «А мати жде, чекає сина», які звучали із вуст незмінної солістки В.Титаренко, відгукувалися у серці кожної матері, яка чекає свого сина із зони бойових дій. Ще глибше вразила і проникла, згуртувавши глядачів, пісня «Єднаймося, люба родино». А слова Н.Журавель глибоко запали в душу кожному небайдужому до долі України.

Чимало емоцій та позитивного настрою хористи не тільки подарували глядачам, а й одержали у відповідь. Многая літа учасникам, організаторам, які продовжують дарувати людям пісню, наповнюючи буденне життя кольоровими барвами.

О. Підгайна, учасниця хору

LIVE OFFLINE
track image
Loading...