На варті дорожнього спокою

Олександр Васильович Березовський, начальник ВДАІ з обслуговування Гадяцького району.

Олександр Васильович Березовський, начальник ВДАІ з обслуговування Гадяцького району.

Поділитися новиною

Олександр Васильович Березовський, начальник ВДАІ з обслуговування Гадяцького району.Ставлення населення до працівників ДАІ не завжди однозначне. Побачивши на посту міліціонера зі смугастим жезлом, водії одразу ж подумки лаються: а раптом ДАІшник знайде якусь причину, щоб виписати штраф… Однак, як запевняє начальник  ВДАІ в Гадяцькому районі Олександр Березовський, їх основне завдання – не покарати, а попередити порушення правил дорожнього руху.

Разом із керівником відділення працюють ще два інспектори – Сергій Іллющенко та Олег Фенько.

Звичайно ж, троє працівників ДАІ для обслуговування чималенького району – замало, тому нерідко чути нарікання на роботу правоохоронців. Але про проблеми говоритимемо іншого разу, адже 14 квітня всі дорожні інспектори України відзначали своє професійне свято. Тож і редакція тижневика «Базар Медіа в Україні» приєднується до привітань і бажає вам легкої служби, порядку на дорогах і чемних водіїв.

Олена Савченко

Відтепер і в нашому районі можна скористатися терміналом для безготівкової оплати штрафу. Водій після складання протоколу може сплатити штраф на місці, розрахувавшись карткою. На терміналі вказується номер протоколу і сума штрафу. Дається 2 чеки: один – порушнику, один залишається у працівників ДАІ.

Олег Григорович Фенько. Обов’язки: адміністративна практика, проведення перевірок за фактами дорожньо-транспортних пригод, зв’язки із засобами масової інформації та населенням. Сергій Миколайович Іллющенко. Обов’язки: нагляд за станом утримання вулично-шляхової мережі на території району, контроль за дотриманням чинного законодавства організаціями у транспортній сфері, розшук викраденого автотранспорту.

1 коментар до “На варті дорожнього спокою

  1. Водії раді будуть бачити вас дорогах, якщо ваше гасло буде “не покарати, а попередити порушення правил дорожнього руху”. Успіхів вам.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...