Правоохоронна діяльність у районі

gadjach
Поділитися новиною

Минулого тижня під керівництвом голови РДА відбулась нарада, на якій силовики доповідали про головні події, що стались у їхній роботі протягом тижня. Коротко про головне:

ДАІ працює!

За звітний період працівниками ДАІ складено 22 адміністративних протоколи, із них 2 – за керування автомобілем у нетверезому стані, 5 – порушення правил дорожніх знаків. Також  затримано 2 автомобілі, які без відповідних документів перевозили 300 кг металобрухту і 22 тонни газоконденсату. Документи за даними справами передані до суду.

Військкомату прибавилось роботи

У зв’язку із відновленням призову до Збройних Сил та зміною призовного віку побільшало роботи у працівників військкомату. Нині ведеться коректування списків для призову і мобілізації (четверта хвиля ще триває) та надання консультацій демобілізованим із АТО.

Хто черговий?          

Зі слів начальник РВУМВС України в Полтавській області Сергія  Соломахи, уже затверджено склад  громадських помічників і графіки  чергування спільно із громадськими представниками. Акцент патрулів на  нічний час – із 20-00 до 5-00.  Тож усіх активних і небайдужих запрошують до  охорони громадського порядку на території  міста та у сільських населених пунктах.

Не паліть!        

Начальник районного відділення УДСНС України в Полтавській області  Василь Губський укотре наголосив на недопущенні  пожеж, а їх останнім часом сталось ну дуже вже багато, особливо на луках. Дієвою виявилась і позапланова перевірка  протирадіаційних споруд, які знаходяться на території району, завдяки чому виявлені випадки  неналежного стану будівель. 

За матеріалами наради у голови РДА з питань правоохоронної діяльності

LIVE OFFLINE
track image
Loading...