Корупцію можна попередити

Поділитися новиною

Із метою оперативного отримання інформації, своєчасного виявлення фактів службових зловживань, хабарництва, попередження й недопущення корупційних діянь, інших злочинних та протиправних дій з боку осіб рядового і начальницького складу ГУ ДСНС, у Головному управлінні ДСНС України у Полтавській області створено сектор з питань запобігання та виявлення корупції. Основними завданнями сектору є забезпечення реалізації державної політики у сфері завдань, спрямованих на профілактику проявів корупції, хабарництва, зловживання службовим становищем та інших правопорушень особами рядового і начальницького складу ГУ ДСНС області, пов’язаних із виконанням їх службових обов’язків.

Конфіденційність розмови та анонімність дзвінка гарантуємо.

Адреси та номери телефонів, за якими громадяни можуть повідомити про вчинення корупційних правопорушень працівниками підрозділів Головного управління ДСНС у Полтавській області

01030, м. Київ, вул. О.Гончара, 55-а, звернутися з електронним листом на адресу terminovaupk@mns.gov.uа або за номером «телефону довіри» (044) 289-12-41 ДСНС України;

36007, м. Полтава, вул. М.Бірюзова, 26/1, звернутися з електронним листом на адресу zрk@mnspоlt.gov.uа або за телефоном (0532) 50-35-82 Головного управління ДСНС України у Полтавській області.

В. Губський, начальник Гадяцького РС ГУ ДСНС України у Полтавській області

2 коментарі до “Корупцію можна попередити

  1. А что коррупция может быть только у ДСНС?

  2. Риба гниє з голови. Можливо з таких позицій почати треба. А то зациклились на пожарніках. Дайте хлопцям зарплату гідну.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...