Немісцевий ґвалтівник

Немісцевий ґвалтівник

Немісцевий ґвалтівник

Поділитися новиною

Немісцевий ґвалтівник15.02.2015 року, близько 0 год. 50 хв., у м. Гадяч 35-річний житель Харківської області, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, рухався по вул. Лохвицькій, де побачив місцеву мешканку, яка йшла попереду в попутному напрямку. Наздогнав її та вчинив напад: наніс їй удар в обличчя та намагався заволодіти сумкою, але жінка не випускала її з рук. Потім проти її волі із застосуванням до неї фізичного насильства схопив за руки та примусово перевів у неосвітлений прохід між будинками, де намагався зґвалтувати.

Але на крики потерпілої про допомогу відгукнулися небайдужі громадяни, які були неподалік. Вони й затримали зловмисника та викликали міліцію.

Розпочато кримінальне провадження за ст.187 ч.1 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу) та  ст. 152 ч.1  КК України (зґвалтування). Зловмисник затриманий та знаходиться під вартою. Ведеться слідство.

Інформація надана першим заступником начальника Гадяцького РВ УМВС України в Полтавській області, начальником СВ Геннадієм Білоцерківцем

LIVE OFFLINE
track image
Loading...