Затримали місцевого мешканця, який незаконно збував наркотичну сировину

Поділитися новиною

Майже щотижня правоохоронці документують злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, але їх кількість не зменшується. Із кожним днем список речовин та препаратів, які незаконно вживають наркозалежні особи, тільки зростає. На початку поточного року, працівниками сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Гадяцького РВ УМВС була отримана інформація про те, що 32-річний житель Гадяча, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, займається протизаконним «бізнесом», а саме: збутом наркотичної речовини дезоморфіну (народна назва «крокодил»).

Було проведено перевірку, у ході якої дана інформація підтвердилася. Правоохоронцями було прийнято рішення провести оперативну закупівлю наркотичної речовини. Як повідомив заступник начальника Гадяцького РВ начальник кримінальної міліції С. Циганенко, «спочатку міліціонерами було зафіксовано декілька фактів збуту підозрюваним наркотичної речовини, яка містить дезоморфін, що є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено. Він збував  наркотичний засіб не тільки за місцем проживання, а й розвозив його так званим клієнтам на автомобілі».

За постановою Гадяцького районного суду правоохоронцями було проведено обшук у помешканні підозрюваного, під час якого у громадянина було вилучено ряд речових доказів, які повністю підтверджують його провину. Усі дії правоохоронців документувалися у відповідності з вимогами чинного законодавства, щоб у подальшому у наркоторговця не було жодного шансу уникнути відповідальності перед законом.

На разі по даному випадку слідчим відділом Гадяцького РВ УМВС України в Полтавській області розпочате кримінальне провадження по статті 307 ч.2 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

С. Соломаха, начальник Гадяцького РВ УМВС України в Полтавській області, підполковник  міліції 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...