Фінал «Що? Де? Коли?»

Поділитися новиною

Ось і дійшов до фіналу відбірковий турнір гри «Що? Де? Коли?» серед учнів сільських навчальних закладів, які змагалися за кубок «Сова мудрості» від голови районної ради Володимира Нікітенка. У районній дитячій бібліотеці зустрілися кращі команди. З кожним етапом відбіркових ігор запитання, які готував керівник клубу інтелектуальних ігор для дорослих «Магніт» Олександ Грабенко, ставали складнішими і вимагали від учнів різнобічних знань не тільки із шкільної програми. Учасники чудово справились із завданнями, що свідчить про професіоналізм їх учителів та наставників.

Ведучий, керівник дитячої філії клубу «Магніт» Олександр Кирій зауважив, що такої цікавої та напруженої гри не було вже давно. Кожна команда ні на хвилину не давала можливості іншим вирватись уперед. За кожну правильну відповідь нараховувався один бал, і до останнього запитання переможцем могла стати та чи інша команда.

Членом журі, який слідкував за рахунком, був головний спеціаліст відділу освіти Гадяцької РДА Руслан Кузьменко, який на початку гри наголосив, що у музеї М.П. Драгоманова запрацювала експозиція кубків чемпіонів попередніх років, на яких викарбувані імена переможців різних сезонів.

По закінченню гри Володимир Нікітенко вручив головний приз «Сову мудрості» команді переможцю «Astra.сom» Сарської школи.

У змаганнях не було байдужих учасників, усі діти отримали додаткові знання і позитивні емоції, яких так бракує зараз у нашому житті.

Т. Білан, завідуюча районної бібліотеки для дітей

Фото Наталії Бондар

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...