Не футболом єдиним

Не футболом єдиним

Не футболом єдиним

Поділитися новиною

Не футболом єдиним20 січня у приміщенні ККЗ «Дружба» відбулась звітно-виборча конференція голови ТОВ «Колос» Миколи Колотвінова. На засіданні також були присутні: заступник голови РДА, завідувач сектору молоді та спорту РДА та небайдужі, що мають відношення до спортивного життя нашого району.

Спершу заслухали звіт голови товариства за останні 5 років. Особливих зауважень він не викликав, але слухачів вразив той факт, що у Гадяцькому районі найбільша увага серед командних ігор приділяється лише футболу.

Виступаючі наголошували, що «не футболом єдиним мав би жити район». Підростаючому поколінню, та й дорослим любителям спорту, потрібно пробувати себе і в інших видах командного спорту, наприклад волейболі або баскетболі.

Під час обговорення депутат міської ради Олександр Товстий, зауважив, що члени товариства чомусь не дуже охоче йдуть на розширення видів спорту в районі. Він запропонував, наприклад, відновити стрільбу у тирі. Олександр Валентинович вважає, що, зважаючи на ситуацію в країні, це було б дуже доречним, адже національно-патріотичне виховання є невід’ємною складовою нашого суспільства. «Нам слід намагатися виховати молоде покоління хоча б із початковими навиками володіння деякими видами озброєння.

Звісно, процес затратний у фінансовому плані, але якщо усім разом постаратись…»

Наприкінці зборів шляхом голосування переобрали голову товариства, тобто так і залишився Микола Колотвінов.  Хоча у багатьох присутніх назбирались претензії і до ветеранів районного спорту. Мовляв, тримається на тих, «кому за 50», і вони абсолютно не виховують підростаючого покоління, не мають молодих послідовників чи учнів.

Потрібно залучати до розвитку спорту молодих та енергійних людей, тих, хто б міг підняти спорт у районі на більш високий рівень, звісно, на добровільних засадах. Але, на превеликий жаль, старше покоління ну дуже вже тримається за свої стільці і чомусь боїться змін.

«Базар Медіа в Україні»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...