Ми на обласному семінарі

Ми на обласному семінарі

Ми на обласному семінарі

Поділитися новиною

Ми на обласному семінарі20 січня представники редакції «Базар Медіа в Україні» узяли участь у семінарі для журналістів із питань дотримання інформаційної безпеки держави. Відбувся він у приміщенні облдержадміністрації. Вів засідання Юрій Варченко — перший заступник директора Департаменту інформаційної діяльності. Від Полтавського обласного військового комісаріату на зустріч прийшов заступник обласного воєнкома Едуард Бородай, Поліна Ларіна представляла інтереси  Полтавського обласного УМВС, а Петро Левченко — Управління СБУ.

Ми зустрілися з колегами-медійниками Полтавського, Оржицького, Хорольського, Лохвицького, Карлівського, Комсомольського та інших районів. Разом із працівниками силових структур обговорили нюанси висвітлення подій у режимі інформаційної війни.

Організатори зустрічі роздавали професійні поради, як уникнути певних помилок при підготовці матеріалів та, головне, протистояти інформаційній агресії.

Ми разом із колегами-журналістами дійшли висновку, що потрібно дотримуватися єдиної інформаційної політики та практикувати подібні зустрічі-діалоги.

Олена Савченко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...